ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ορκίστηκε νέα δημοτική σύμβουλος η Πόλυ Τσόγκα

0

Τηρώντας την παράδοση αλλαγής θητείας κάθε χρόνο η παράταξη “Κίνηση Εμπρός” άλλαξε για μία ακόμα χρονιά τους δημοτικούς της συμβούλους με την Πόλυ Δαγκοπούλου – Τσόγκα να αντικαθιστά την Μιχαλίτσα Ξύδη και να ορκίζεται σήμερα στο γραφείο του δημάρχου.

Είχαν προηγηθεί ο επικεφαλής της παράταξης Μάριος Ασημακόπουλος (2019-2020), ο Παναγιώτης -Peter- Σπύρου (2020-2021), η Μιχαλίτσα Ξύδη (2021-2022) και πλέον η Πόλυ Τσόγκα μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας δημοτικής περιόδου.

Στην δήλωσή της η κυρία Δαγκοπούλου – Τσόγκα ανέφερε: “Είναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά μου που από σήμερα με την ορκωμοσία μου ενώπιον του Δημάρχου Κορινθίων ανέλαβα καθήκοντα ως δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Κίνηση Εμπρός, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τη Μιχαλίτσα Ξύδη και τηρώντας τις αποφάσεις της παράταξής μας. Με τίμησαν με την παρουσία τους οι δύο προηγούμενοι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχαλίτσα Ξύδη και Παναγιώτης Σπύρου, και ο πατέρας μου Γιώργος Τσόγκας.

Και βέβαια όλοι μας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάριος Ασημακόπουλος, που χωρίς αυτόν δεν θα είχε δημιουργηθεί η παράταξη μας και δεν θα είχαμε συμμετάσχει στο δημοτικό συμβούλιο. Γνωρίζω την ευθύνη της θέσης αυτής, στον αγώνα όμως αυτό θα έχω τους καλύτερους συμμάχους κι ελπίζω μέσα από τη συλλογική μας προσπάθεια να καταφέρουμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας.

Allou Fun Park: Σοβαρά οι δύο από τους τραυματίες – Τι απαντά η εταιρεία

Previous article

Μονοδρομήσεις στο Ξυλόκαστρο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *