ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κόρινθος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα ΚΑΠΗ

0

Με αθρόα συμμετοχή μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16ης Σεπτεμβρίου η Εορταστική Εκδήλωση από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων για την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι διοργανωτές: κ.Βασίλειος Ταγαράς, Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων και κ.Βασίλης Νανόπουλος, Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων, καθώς και οι επίσημοι προσκεκλημένοι: ο κ.Νίκος Ταγαράς, Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, ο κ. Κώστας Κόλλιας, Βουλευτής Κορινθίας και ο κ. Αναστάσιος Γκιολής, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Η εκδήλωσε περιλάμβανε πλήρες γεύμα για το κάθε μέλος ΚΑΠΗ από την Korinthian Palace Catering, καθώς και ζωντανή μουσική, με τον Θάνο Τζάνη ,την Ευρυδίκη Νικολάου και τον Γιάννη Νταβελη να δημιουργούν μία υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Η μακρά εμπειρία της Korinthian Palace Catering στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών catering και στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, αποτυπώθηκε στην ικανοποίηση των παρευρισκομένων που απόλαυσαν κάθε στιγμή της βραδιάς.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ Α΄Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Previous article

Ξεκίνησαν τα μαθήματα σε ένα νέο, πιο σύγχρονο περιβάλλον του Δημοτικού Σχολείου Ίσθμιας, στη “Κυρα-Βρύση”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *