ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κινητοποίηση συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Κορινθίας

0

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ:

20 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30, ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΗΜΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΔΩΡΑ, ΤΟ ΕΚΑΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ, ΩΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΗΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 650 ΕΥΡΩ.
  • ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ 11ΜΗΝΟΥ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ.
  • ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
  • ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΤΟ 0,5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ, ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΩΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ,ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΜΟΝΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΟΒΡΗ, ΗΜΕΡΑ  ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ  10:30 Π.Μ.

Κόρινθος – Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου για την ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση σεισμών

Previous article

Καλάθι του νοικοκυριού: Ποια προϊόντα περιλαμβάνονται στη λίστα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *