ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Όνομα Έκπληξη στο δήμο Σικυωνίων Ικανός να κάνει την ανατροπή Υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων

0

Τις τελευταίες μέρες αποτελεί κοινό μυστικό στο δήμο Σικυωνίων και όλοι κάνουν λόγο για το ότι έχει πέσει στο τραπέζι μια υποψηφιότητα έκπληξη που αλλάζει πλήρως τις ισορροπίες.

Δεν είναι ψέμα ότι έχουν γίνει πολλές συναντήσεις στις οποίες έπεσαν πολλά ονόματα στο τραπέζι για τον κατάλληλο που μπορεί να ηγηθεί και να κάνει την ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο Σικυωνίων.

Από ότι φάνηκε μόνο ένας κέντρισε το ενδιαφέρον για αυτό και του ζητήθηκε από πολιτικούς παράγοντες, επιχειρηματικούς αλλά και παλιούς γνωστούς και επώνυμους Σικυώνιους πολίτες να ηγηθεί παράταξης.

Σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πρόκειται για επιχειρηματία πολύ δυνατό, που μαθαίνουμε ότι κάνει επαφές για να ενώσει όλες τις δυνάμεις απέναντι στο Σπύρο Σταματόπουλο.

Είναι ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής, οικονομικά ευκατάστατος, έχει γνώσεις αυτοδιοίκησης και πλαισιώνεται από έμπειρους, καταξιωμένους συνεργάτες αλλά και νέους με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους, και πάνω από όλα γνωρίζει πάρα πολύ καλά μέτρο – μέτρο τον Δήμο Σικυωνίων

Όλα δείχνουν ότι αυτή η υποψηφιότητα δεν έχει απλώς τη δυναμική να βάλει μπελάδες στον έμπειρο αυτοδιοικητικό αλλά να κερδίσει τις εκλογές.

Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο χρονικό διάστημα ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος τρέχει να προχωρήσει όλα τα έργα που είχαν μείνει κολλημένα το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού οι εξαγγελίες για ένταξη σε προγράμματα δεν κόβουν κορδέλες.

Σε λίγες μέρες θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα για την μέχρι τώρα  υποψηφιότητααφού μυστήριο στο ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

“Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ” 23-24 Οκτωβρίου, Λύσιππος (Πρώην Σαμάνθα), Κιάτο

Previous article

Στις 6 το απόγευμα ο απολογισμός της τρίτης χρονιάς από τον Βασίλη Νανόπουλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *