ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Αποκλειστικό: Έκλεισε μεγάλο Σκανδιναβικό deal στο Λουτράκι

0

Η δυναμική επιστροφή του Λουτρακίου στις προτιμήσεις και το ενδιαφέρον των Σκανδιναβών τουριστών, είναι γεγονός…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr, τις τελευταίες ώρες, φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ ενός εκ των μεγαλύτερων Σκανδιναβικών Tour Operators και ξενοδοχειακού Ομίλου που δραστηριοποιείται στο Λουτράκι πολλά χρόνια.

Η συμφωνία περιλαμβάνει 4 πτήσεις εβδομαδιαίως από τις Σκανδιναβικές χώρες (2 πτήσεις κάθε εβδομάδα από Σουηδία και 2 από Δανία) προς την Ελλάδα με τελικό προορισμό το Λουτράκι, για το διάστημα 12 Μαΐου έως και 20 Οκτωβρίου 2023.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αναμένεται να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 30.000 διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία του Ομίλου σε όλο αυτό το διάστημα.

Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο, πολύ μεγάλο άνοιγμα που γίνεται ξανά, μετά τη δεκαετία του 1980, προς τη Σκανδιναβική αγορά από το Λουτράκι, που πλέον έχει ένα πολύ μεγάλο τουριστικό “στοίχημα” μπροστά του και δεν πρέπει να το αφήσει να χαθεί, καθώς η Σκανδιναβική αγορά είναι ποιοτική, οικονομικά έυρωστη αλλά και ιδιαιτέρως απαιτητική.

(loutraki365.gr)

Ένα μαγικό φαινόμενο στον ουρανό του Αιγαίου – Η NASA δημοσίευσε εικόνα Έλληνα φωτογράφου

Previous article

Από σήμερα οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία και επιχορήγηση 14.800 ευρώ  

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *