ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Βέλο-Βόχα: Και η Μαρία Δημητρίου πάει για δήμαρχος

0

Η πέμπτη επίσημη υποψηφιότητα για τον δήμο Βέλου Βόχας ανακοινώθηκε χτες. Η δικηγόρος και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαρία Δημητρίου με δήλωση στην σελίδα της στα social media ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την νίκη στις δημοτικές εκλογές, απέναντι στον δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο και τους Θανάση Μανάβη, Μιχάλη Λιάκο, Γιώργο Τρωγάδη. Δεν έχουν οριστικοποιηθεί αλλά αναμένονται τουλάχιστον άλλες δύο υποψηφιότητες: η πρώτη από την ΕΝΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ, η οποία βρίσκεται σε διεργασίες και άλλη μία από την Λαϊκή Συσπείρωση.

Το ενδιαφέρον είναι πως η κυρία Δημητρίου είναι το δεύτερο στέλεχος της παράταξης Μανάβη, το οποίο μετά την ανεξαρτητοποίησή του από τη “Νέα Πνοή” αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα και να διεκδικήσει την νίκη στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες

Το 2019 ασχολήθηκα με τον θεσμό του πρώτου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκατοντάδες πολίτες με τιμήσατε με την ψήφο σας εκλέγοντας με Δημοτική Σύμβουλο προκειμένου νας σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στα 3 αυτά χρόνια σήκωσα το βάρος της αντιπολίτευσης, ασκώντας τα καθήκοντά μου εντός του Δημοτικού Συμβουλίου διενεργώντας ΕΛΕΓΧΟ και ουσιαστική κριτική στα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής.

Η δράση μου αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του δημοσίου συμφέροντος του δημότη, αυτό και μόνο πρέπει και οφείλει να υπηρετεί η εκάστοτε Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμος μας έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης τόσο στον τουριστικό όσο και στον αγροτικό τομέα. Δυστυχώς όμως έχουμε μείνει ΟΥΡΑΓΟΙ σε σχέση με τους υπόλοιπους Δήμους του νομού μας.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή του κ.Παπακυριάκου μπορεί να ήταν μια αναγκαιότητα το 2010, όμως έπειτα από 12 χρόνια κούρασε και κουράστηκε. Χρειαζόμαστε μια ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον τρόπο σκέψης, δράσης και αντίληψης, να ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ και όχι απλά να διαχειριστούμε.

Ο Δήμος μας χρειάζεται μία ΡΗΞΗ με τη στασιμότητα και την αδράνεια και μια επανεκκίνηση. Μια επανεκκίνηση όπου είναι ανάγκη να επενδύσουμε στους ανθρώπους της περιοχής μας. Νέους και άφθαρτους, χωρίς σκιές και ερωτηματικά από το παρελθόν.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Κάθε πρόβλημα είναι και μία ευκαιρία. Το ΤΕΛΜΑ στο οποίο έχουμε οδηγηθεί έπειτα από 12 χρόνια μπορεί να αποτελέσει μια ιστορική ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά και να αλλάξουμε τη μοίρα μας.

Έπειτα από διάλογο με πολλούς δημότες που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, ελπίδες, προσδοκίες και αντιλήψεις σχετικά με την πορεία του Δήμου μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ΝΕΑ ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, η οποία θα διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Ζητώ στο πρόσωπό μου την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας και σας καλώ, να στηρίξετε αυτή τη νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για την επανεκκίνηση του Δήμου μας. Με μία ανατροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μαρία Δημητρίου

Δικηγόρος – Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος

Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Βέλου Βόχας

Τροχαία, συλλήψεις, φωτιές και παράξενοι θάνατοι, το αστυνομικό δελτίο του τριημέρου

Previous article

Γ. Ψυχoγιός: Επίκαιρη Ερώτηση Ψυχογιού για το μεγάλο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών του Κορινθιακoύ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *