ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μαθητές εν Δράσει» – Παρουσίαση μαθητικών δραστηριοτήτων στον Νέο Portal του Δήμου Ξυλοκάστρου

0

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε δημιουργήσει στο νέο μας δικτυακό τόπο μια ιδιαίτερη κατηγορία δελτίων τύπου που θα δώσει το βήμα σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας να παρουσιάζουν τις δραστηριότητες των μαθητών τους. Η ιδέα προέκυψε μετά από πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου κας Αντωνίας Αράπολγου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής – Πολιτισμού – Παιδείας & Αθλητισμού κας Ελίνας Μενούνου και ολοκληρώθηκε με την πολύτιμη συμβολή της καθηγήτριας κας Ιωάννας Δρυ και των μαθητών της.

Η ενότητα έχει τίτλο «Μαθητές εν Δράσει» όπως και η ομάδα που έχει δημιουργήσει το ΓΕΛ Ξυλοκάστρου και συμμετέχει στο Πρόγραμμα Βουλή των Εφήβων.

URLhttps://bit.ly/3TOMo9R

Περιμένουμε από όλα τα σχολεία να μας αποστείλουν στο info@xylokastro.gov.gr τα πρώτα δελτία με τις δραστηριότητες τους. Χρειαζόμαστε για κάθε δελτίο τον τίτλο του, φωτογραφίες ή/ και βίντεο και μια περιγραφή. Στο Θέμα του email να υπάρχει ο τίτλος «Μαθητές εν Δράσει».

Ανυπομονούμε να αναδείξουμε όλες τις αξιόλογες πρωτοβουλίες των μαθητών και καθηγητών των σχολείων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

«Χιονοστιβάδα» καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου» – Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου σήμερα

Previous article

Πρωταθλήματα Κορινθίας: συνεχίζει την προπαίδεια το Λουτράκι, με εξάρα στην κορυφή το Δερβένι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *