ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παρέμβαση Τατούλη για την αδικία σε βάρος της Κορινθίας στην κατανομή των νέων ασθενοφόρων

0

Για το ζήτημα της κατανομής των νέων τετράτροχων ασθενοφόρων που αγόρασε η Περιφέρεια στις περιφερειακές ενότητες έχουμε ξαναγράψει. Υπήρξε μία καταφανής ανισοκατανομή, η οποία μάλιστα δεν εξηγήθηκε επαρκώς είτε από την περιφέρεια, είτε από την 6η ΥΠΕ, με την Κορινθία να παραλαμβάνει μόλις ένα από τα 20 νέα ασθενοφόρα, όταν σε άλλες περιφερειακές ενότητες δόθηκαν 6!

Στο θέμα παρενέβη ο Πέτρος Τατούλης, με γραπτή του δήλωση στην οποία -μεταξύ άλλων- ζητά να αρθεί, άμεσα, η αδικία όσον αφορά την κατανομή των 20 νέων ασθενοφόρων στην Πελοπόννησο.

“Σχετικά με την πρόσφατη προμήθεια των 20 ασθενοφόρων στην Πελοπόννησο, έργο για το οποίο, ως Περιφερειακή Αρχή, είχαμε εκδώσει σχετική πρόσκληση και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, τον Οκτώβριο του 2019, οφείλουν οι υπεύθυνοι της κατανομής των ασθενοφόρων, να διορθώσουν το μεγάλο λάθος εις βάρος της Π.Ε. Κορινθίας.

Είναι αδιανόητο από τα 20 ασθενοφόρα, ένα μόλις ασθενοφόρο να προστίθεται στο δυναμικό της Κορινθίας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Γκούρας.

Με δεδομένο ότι ο αρχικός σχεδιασμός του προγράμματος, καθώς και η έκδοση σχετικής πρόσκλησης, αφορούσε την ενίσχυση του συνόλου των Κέντρων Υγείας της Πελοποννήσου, απαιτούμε άμεσα να αρθεί η αδικία εναντίον της Κορινθίας και να ενισχυθούν τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας, τα οποία καλύπτουν περιοχές με αυξημένες ανάγκες.

Πρωταθλήματα Κορινθίας: συνεχίζει την προπαίδεια το Λουτράκι, με εξάρα στην κορυφή το Δερβένι

Previous article

4,5 ΕΚΑΤ. ευρώ για 50 χλμ. αγροτικών δρόμων στο Ξυλόκαστρο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *