ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΙΑΤΟ: Εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είσαι μόνη – Έχεις επιλογή – Πες όχι στη βία”

0

Εκδήλωση για την 25η Νοεμβρίου και την ημέρα για τη βία κατά των γυναικών διοργανώνει η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Σικυωνίων, με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ – ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ». Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 10:30 π.μ., στο Δημαρχείο Σικυωνίων – Κιάτο.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Σικυωνίων, σε συνεργασία με την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.Κορινθίας, διοργανώνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 10:30, στο Δημαρχείο Σικυωνίων, (Γεωργίου Γεννηματά 2, Κιάτο),μια ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ – ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ.Με προβολές, δρώμενα και ανταλλαγή απόψεων θα φέρουμε στην επιφάνεια το κοινωνικό θέμα της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών, του νομικού και κοινωνικού πλαισίου στήριξης των θυμάτων, καθώς και των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για τη νομοθετική κατοχύρωση του όρου «Γυναικοκτονία» και τη στήριξη των γυναικών.

Απαντήσεις στις ερωτήσεις, θα δώσουν οι κεντρικές ομιλήτριες της εκδήλωσης Μαρία Ρεπούση, ιστορικός, καθηγήτρια Ιστορίας και Ιστορικής Εκπαίδευσης, Α.Π.Θ, μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Μυρσίνη Ζορμπά, Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών, πρώην Υπουργός Πολιτισμού.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Σικυωνίων καλεί όλους τους πολίτες και τους αρμόδιους φορείς στην ανοιχτή αυτή εκδήλωση. Για να ανοίξει ένας πραγματικός διάλογος για το ζήτημα της έμφυλης βίας. Να αποτελέσει σημείο έναρξης για ουσιαστικές δράσεις και πρωτοβουλίες στην κοινωνία για την αντιμετώπιση και εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Δωρεάν Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στο Κιάτο

Previous article

Σαρώνει το ιστορικό ντoκιμαντέρ για το Ελληνικό και την Αργυρούπολη, τις πόλεις από του Πόντου την ψυχή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *