ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 12 περιπτώσεις κλοπών και 3 περιπτώσεις αποπειρών αυτών

0

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 12 περιπτώσεις κλοπών και 3 περιπτώσεις αποπειρών αυτών, στην Κόρινθο και στο Λουτράκι Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (1.12.2022) το απόγευμα, στην Κόρινθο, δύο άτομα, 17χρονος ημεδαπός και ανήλικος αλλοδαπός, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, ενώ αυτή περιλαμβάνει ακόμη έναν 19χρονο αλλοδαπό.

Ειδικότερα, χθες (1.12.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας,  ο ανήλικος με τον 17χρονο, διέρρηξαν πρακτορείο ΟΠΑΠ και αφαίρεσαν χρήματα.

Μετά από άμεση αστυνομική κινητοποίηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, χθες το απόγευμα στην Κόρινθο Κορινθίας, εντόπισαν τους ανωτέρω και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, μαζί με ακόμη έναν 19χρονο αλλοδαπό, κατά το χρονικό διάστημα από την 25.7.2022 έως και την 24.10.2022, στην Κόρινθο και στο Λουτράκι Κορινθίας, είχαν διαπράξει επιπλέον -11- περιπτώσεις κλοπών και -3- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε επιχειρήσεις και καταστήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρική συσκευή και είδη ρουχισμού, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε, ενώ η συνολική τους αξία ξεπερνά το ποσό των -3.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη -2- άτομα, 36χρονη αλλοδαπή και 48χρονη ημεδαπή, γονείς των συλληφθέντων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Από μία λωρίδα η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου: Την Κυριακή θα δοθεί στην κυκλοφορία και δεύτερη

Previous article

Επίσκεψη Ταγαρά στη Νεμέα – πως εξελίσσονται οι εργασίες της ΔΕΗ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *