ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα

0

Χρειάστηκαν περισσότερες από 72 ώρες για να αποδοθεί στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας και αφού προηγήθηκε η μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών μετά την μεγάλη κατολίσθηση τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Ολυμπίας Οδού» από το απόγευμα του Σαββάτου η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται από δύο λωρίδες (+ ΛΕΑ).

Θυμίζουμε πως το μπαλάκι ευθυνών για όσα συνέβησαν στην εθνική οδό προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών, Αντωνίου Ελευθεριάνου.

Ο Αντ. Ελευθεριάνος έδωσε παραγγελία να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία. Και συγκεκριμένα θα ελεγχθεί, μεταξύ άλλων, γιατί το ανάχωμα που είχε κατασκευαστεί αποδείχτηκε ανεπαρκές, αν είχε κατασκευαστεί με ατέλειες από την αρχή καθώς κι αν υπήρχε υποχρέωση να συντηρείται αυτό.

efsyn.gr

Ενός λεπτού σιγή σήμερα και αύριο στα γήπεδα της ΕΠΣ Κορινθίας

Previous article

Παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα προβλήθηκε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, στο Γκάζι, η ταινία “Ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *