ΚΟΡΙΝΘΙΑ

47,1 εκατ. ευρώ για τον κόμβο Αρχαίας Νεμέας – Δερβενάκια – Μυκήνες

0

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Από τα πλέον σημαντικά είναι η κατακύρωση της σύμβασης για το έργο της βελτίωσης της επαρχιακής οδού από κόμβο Αρχαίας Νεμέας – Δερβενάκια – Μυκήνες, που αφορά στη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο “Μορέας”, προϋπολογισμού 47.150.000 ευρώ.

Αντικείμενο του εν λόγω έργου είναι η κατασκευή και βελτίωση του τελευταίου συνδετήριου τμήματος μήκους 7,015 χιλιομέτρων της νέας επαρχιακής οδού υπ’ αριθ. 19α Τίρυνθας (από εθνική οδό Ναυπλίου) – αρχαιότητες Ηραίου – Νέο Ηραίο – Μοναστηράκι – Μυκήνες, με τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας.

Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή συνεδρίασή της, προέβη στην έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Οιχαλίας και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, για την αποκατάσταση υποδομών και βελτίωση της ασφάλειας στον δρόμο από Διαβολίτσι προς Αγία Θεοδώρα και Καλύβια προς Τουρκολέκα.

Παράλληλη ασφάλιση: Ποιοι και πως θα πάρουν χρήματα πίσω, ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση

Previous article

Η ΣΔΙΤ απορριμμάτων αντικείμενο σύσκεψης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπό τον περιφερειάρχη Π. Νίκα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *