ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Βασιλείου: Χρειαζόμαστε αλλαγή στο δήμο Λουτρακίου χωρίς όμως τερτίπια και υπεκφυγές

0

Οι καιροί δεν περιμένουν και έχουμε καθήκον όσοι με τον οποιονδήποτε τρόπο εμπλεκόμαστε στα δημοτικά πράγματα του Λουτρακίου, να μιλήσουμε με την γλώσσα της αλήθειας στους συμπολίτες και συμπατριώτες μας.

Οι προσωπικές φιλοδοξίες, τα μικροσυμφέροντα, η διπολική πολιτική συμπεριφορά, πρέπει να παραμεριστούν ΤΩΡΑ και να αναδειχθεί η πραγματικότητα και το μέλλον του τόπου που αγαπάμε και ζούμε σε αυτόν.

Ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, πρέπει να αλλάξει πορεία και να ξεφύγει από την μιζέρια και την υποβάθμιση. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να αλλάξει η σημερινή δημοτική αρχή, που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών την θεωρεί κατώτερη των περιστάσεων και των προβλημάτων.

Η αλλαγή δημοτικής αρχής είναι αδιαπραγμάτευτο διακύβευμα των ερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Όσοι υποκριτικά και κουτοπόνηρα, επικαλούνται την αλλαγή αλλά την θέλουν για τον εαυτόν τους, προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στον τόπο και τους πολίτες.

Αλλαγή σημαίνει, αλλαγή προσώπων και πολιτικών, χωρίς υποσημειώσεις ή δεύτερες σκέψεις.

Έχουμε χορτάσει από υπέρ-πατριώτες που βάζουν πρώτα τον εαυτόν τους και μετά όλα τα άλλα. Χορτάσαμε από ατέρμονες συζητήσεις που στην ουσία αναζητούν να βρουν αιτίες και λεπτομέρειες για να φτάσουν στην διαφωνία.

Βαρεθήκαμε πιά και κουράσαμε αφόρητα και τους συμπολίτες μας.

Δυστυχώς κάποιοι υπονομεύουν και μάλιστα με τρόπο απαράδεκτο κάθε προσπάθεια που έχει τις προϋποθέσεις να αλλάξει την μοίρα του δήμου μας.

Θεωρητικά λένε ότι έπρεπε χθες να είχε αλλάξει η παρούσα δημοτική αρχή, αλλά αύριο αν δεν είναι οι ίδιοι οι κερδισμένοι, δεν τους νοιάζει και πολύ.

Πατριώτες μου,

Η δική μας γενιά, η δική μας τοπική ιστορία και η αξία των ανθρώπων που κατοικούμε αυτόν τον τόπο, είναι μία ιστορία με λεβέντικη και καθαρή στάση, με ευθύνη και συνείδηση.

Αρνούμαστε να αποδεχτούμε, πολιτικά παιχνίδια που στο τέλος το μόνο που θα καταφέρουν είναι να συντηρήσουν για άλλα πέντε χρόνια την δημοτική αρχή Γκιώνη στην εξουσία.

Ο καιρός των καταφερτζήδων έχει παρέλθει.

Καιρό τώρα είμαστε υπέρμαχοι της ενότητας, με αρχές και θέσεις για την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος.

Η αλλαγή πρέπει να συντελεστεί ανεξάρτητα από το ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας ανασυγκρότησης του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Στο χέρι μας είναι ο επόμενος δήμαρχος να έχει τα τυπικά και τα ουσιαστικά , αλλά ιδιαίτερα τα ΠΟΙΟΤΙΚΑ προσόντα προκειμένου να ενώσει και να δημιουργήσει ένα νέο τοπίο, ανάπτυξης μαζί όμως με την κοινωνία.

Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλους, αφού έχουμε θέσει τους εαυτούς μας, στη θέση του απλού στρατιώτη, που δεν διεκδικεί αρχηγίες, τίτλους και απολαβές.

Απλοί στρατιώτες.

Αν δεν υπονομεύσουμε την προσπάθεια, συγκρότησης ενός μεγάλου μετώπου αλλαγής, αν μιλήσουμε όλοι καθαρά και αφήσουμε στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες, πρόσωπα υπάρχουν που μπορούν να πάνε τον τόπο μπροστά.

Με τις μικρές μας δυνάμεις θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος για να αλλάξει σελίδα ο δήμος μας, ανεξάρτητα από πρόσωπα.

Τα ψέματα τελείωσαν.

Όσοι αγαπούν τον τόπο πρέπει να υποστείλουν επάρσεις και αλαζονεία και να διακηρύξουν δημόσια την απαίτηση για αλλαγή της δημοτικής αρχής.

Όσοι πιστεύουν στους συμπολίτες μας και στον τόπο μας, έχουν καθήκον να αφήσουν την κοινωνία να μιλήσει.

Σεμνότητα, σοβαρότητα και συστράτευση για να πάμε στην επόμενη μέρα, με αισιοδοξία και με την καλύτερη δυνατή ηγεσία.

Είναι στο χέρι μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Νευροχειρουργός

επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ¨ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ¨

Λουτράκι 12/12/2022

Την Πέμπτη νέα συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου στο Κιάτο – Θα γίνει; Και σε τι κλίμα;

Previous article

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για την προσφορά του Λυκείου των Ελληνίδων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *