ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Απόπειρα βιασμού 14χρονης στην Κόρινθο: Τι καταγγέλλει η μητέρα του κοριτσιού

0

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ της Πέμπτης στα Δικαστήρια Κορίνθου, η απολογία των 5 ανηλίκων για την απόπειρα ομαδικού βιασμού εις βάρος 14χρονης συμμαθήτριάς τους. Οι 5 ανήλικοι, μόλις ολοκληρώθηκαν οι απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως είχαν προφυλακιστεί δυο άτομα.

Από τις Αρχές συνελήφθησαν και 5 γονείς, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, οι οποίοι λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η σύλληψη των αγοριών, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού. Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Όπως είπε η μητέρα της ανήλικης, στις 11.00 η ώρα (την Πέμπτη), ενώ βρισκόταν η κόρη της στο προαύλιο του σχολείου, οι πέντε συμμαθητές της την ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας και άρχισαν να τη θωπεύουν στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους των ανηλίκων, «οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και πως σαφώς τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι όπως αναφέρονται στην καταγγελία και έχουν “διανθιστεί” στον τύπο. Στην παρούσα φάση πρέπει τα πράγματα να είναι συγκρατημένα και να υπάρξει σεβασμός στο κριτήριο της αθωότητας και της ανηλικότητας των κατηγορουμένων».

Η ίδια κατάφερε να απομακρυνθεί και στη συνέχεια ενημέρωσε για όσα της έκαναν οι πέντε συμμαθητές της. 

Μαρία Σπυράκη: Αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας

Previous article

ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: γιατί καταψηφίσαμε το Τεχνικό Πρόγραμμα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *