ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φλόριντα: Επιτέθηκε στη σύζυγό του με το… χριστουγεννιάτικο δέντρο

0

Ένας 52χρονος άντρας συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στη Φλόριντα επειδή χτύπησε τη γυναίκα του με το… χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όπως ισχυρίστηκε, τον εξόργισε όταν του ζήτησε βοήθεια στο μαγείρεμα, καθώς ετοίμαζε το δείπνο τους.

Σύμφωνα με την DailyMail, το παράξενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας επιβεβαίωσαν τα στελέχη του Γραφείου Δημοσίων Πληροφοριών της Λέικ Κάουντι στη Φλόριντα, όπου σημειώθηκε η επίθεση με το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος Ρίτσαρντ Άτσινσον «έχασε την ψυχραιμία του», την ώρα του καβγά με την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Η 48χρονη κατέθεσε στην αστυνομία ότι ετοίμαζε δείπνο και ζήτησε από τον άντρα της να την βοηθήσει. Εκείνος τότε θύμωσε και άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους.

Περιγράφοντας το περιστατικό, είπε ότι η ίδια πέταξε ένα κουτάλι στον νεροχύτη ενώ έτρεχε νερό από τη βρύση το οποίο τον πιτσίλισε, κάτι που τον εξόργισε ακόμα περισσότερο. Ο 52χρονος μάζεψε κάποια πράγματα, τα πήγε στο αυτοκίνητό του και μετά γύρισε στο σπίτι για να της πει να φύγει.

Κάποια στιγμή την έσπρωξε, ενώ στη συνέχεια σήκωσε ολόκληρο το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τη γωνία του σαλονιού και το πέταξε με δύναμη στην κουζίνα. Το δέντρο κόπηκε στα δύο, με τον 52χρονο να σηκώνει το ένα κομμάτι και να το πετάει προς το μέρος της συζύγου του, χτυπώντας τη.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα έτρεξε και κλειδώθηκε στο υπνοδωμάτιο για να καλέσει την αστυνομία ενώ ο άνδρας χτυπούσε και κλωτσούσε την πόρτα για να μπει στο δωμάτιο. Ο 52χρονος συνελήφθη ωστόσο βγήκε από τη φυλακή, πληρώνοντας την εγγύηση 8.000 δολαρίων που του είχε επιβληθεί.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας που μίλησε στη DailyMail, δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται αλλά έχει «πλούσιο» ποινικό μητρώο, καθώς έχει συλληφθεί άλλες 23 φορές από το 1997 έως σήμερα για διάφορα αδικήματα, εκ των οποίων οι 5 περιπτώσεις αφορούσαν ενδοοικογενειακή βία.

Περιγράφοντας το σκηνικό στην απολογία του, ο Άτσινσον είπε ότι ο καβγάς ήταν λεκτικός και ότι δεν χτύπησε τη γυναίκα του. Αφορμή στάθηκε το πιτσίλισμα με «καυτό νερό» που έκανε η 48χρονη σύζυγός του.

enikos.gr

Καιρός: «Βουτιά» της θερμοκρασίας και βροχές από σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση

Previous article

Ψυχογιός: Ο τελευταίος Προϋπολογισμός μιας κυβέρνησης των λίγων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *