ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Λουτράκι: Παραίτηση – βόμβα Βασιλείου από το Δημοτικό Συμβούλιο – ποιος τον αντικαθιστά

0

Την παραίτησή του από την θέση του δημοτικού συμβούλου κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, χτες το απόγευμα (Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2022), ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Ώρα για Δράση”, Δημήτρης Βασιλείου.

Η παραίτηση έγινε γνωστή με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σωτηρία Κορδαλή. Πρόκειται για μια απρόσμενη εξέλιξη που προκαλεί ερωτηματικά, καθώς δεν υπήρχε κανένα σημάδι που να δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της παραίτησης του Δημήτρη Βασιλείου, ενώ  σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του loutraki365.gr, δεν αναφέρεται ο λόγος παραίτησης ούτε στην επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επικεφαλής της παράταξης Ώρα για Δράση, από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι ο Βασίλης Βασιλείου, ενώ ο πρώτος σε ψήφους επιλαχών από το συνδυασμό, που αναμένεται να αναπληρώσει την κενή θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ο Ζάχος Αγγιστριώτης.

Μαραθώνιος στη Γερμανία

Previous article

Αύριο η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων Π.Ε. Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *