ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το τελευταίο «αντίο» στον Κίμωνα Τρουπή – Ήθος και επαγγελματισμός η παρακαταθήκη του για τους νεότερους

0

Το «ύστερα χαίρε» στον αγαπημένο συνάδελφο Κίμωνα Τρουπή, που έφυγε ξαφνικά από το ζωή, είπαν συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιάτο Κορινθίας. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τον αποχαιρετούν, με θλίψη και οδύνη.

Στη γενέτειρά του, το Κιάτο Κορινθίας, κηδεύτηκε ο Κίμων Τρουπής, ένα ξεχωριστό μέλος της ελληνικής δημοσιογραφίας, ένας άνθρωπος της ΕΡΤ, που άφησε παρακαταθήκη για τους νεότερους ήθος, επαγγελματισμό, ευγένεια και ευσυνειδησία.

«Εξαιρετικός συνάδελφος και φίλος. Είχε πάντα μια οξυδερκή παρατήρηση για την ΕΡΤ, είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Καφαράκης, Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Τον αποχαιρέτησαν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, η οικογένειά του, οι φίλοι και συνάδελφοί του, με τους οποίους συμπορεύτηκε για περισσότερα από 45 χρόνια, αρχικά ως ρεπόρτερ στη δημόσια τηλεόραση, ως συντάκτης ύλης σε περιοδικά κι εφημερίδες, κι αργότερα ως διευθυντής στον τομέα Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ αλλά και ως εκπαιδευτής σε θέματα επικοινωνίας στο Υπουργείο Παιδείας και στην ΕΣΗΕΑ. «Αγαπημένος φίλος, συνάδελφος και δάσκαλος. Έκανε σεμινάρια στην ΕΣΗΕΑ», είπε η Άρια Αγάτσα, Αντιπρόεδρος ΕΣΗΕΑ.

«Για τη δουλειά του και τη δημοσιογραφική του αξία έχει μιλήσει ο ίδιος με το έργο του», ανέφερε η δημοσιογράφος Λιλή Αλεξάκη.

Αξέχαστος θα μείνει ο Κίμων Τρουπής, στους συναδέλφους του, αλλά και στην οικογένειά του, στον γιο του Γιάννη Τρουπή, που ακολούθησε τα βήματά του στη δημοσιογραφία και κυρίως στην εγγονή του, την οποία λάτρευε.

Πηγή: ertnews.gr

Δερβένι: Εορτασμός 200 χρόνων από την μάχη στα Μαύρα Λιθάρια

Previous article

Η επέμβαση που διενεργήθηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο Κορίνθου με απόλυτη επιτυχία…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *