ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΣ Κορίνθου: Διπλή εξόρμηση στην περιοχή λίμνης Δόξα

0

ΔΙΠΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ-ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ 29-1-2023

Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ διοργανώνει διπλή εξόρμηση στην περιοχή λίμνης Δόξα. Ορειβατική εξόρμηση μέσω του κλασικού μονοπατιού για την κορυφή Ντουρντουβάνα και ίσως και την Τριανταφυλλιά.

Ω.Π.: 7 Β.Δ .: Β+ ΧΛΜ.:8 ΥΨ.Δ .:1230Μ
Πεζοπορική πορεία, με ξεκίνημα από τη Λίμνη και μέσω του κλασικού μονοπατιού έως τη στάνη Γκογκάκη, και στη συνέχεια κάνουμε δεξιά για την περιοχή Γκιώνα, με την υπέροχη θέα πρός την λίμνη, και την ευρύτερη περιοχή, η συνέχεια για επιστροφή στη λίμνη μέσω του μονοπατιού δίπλα από την μονή Αγίου Γεωργίου.

Ω.Π.:5 Β.Δ .:Α+ ΧΛΜ 10 ΥΨ.Δ.: 420μ
Αναχώρηση στις 07:00 από τα Περιβολάκια
Κοστολόγιο εξόρμησης 15€
Αρχηγοί εξόρμησης
Κούνας Κώστας 6988190101
Δρίτσας Γιάννης 6945554416
Τηλ Συλλόγου 27410-29970

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απρόβλεπτες πολλές φορές καιρικές συνθήκες.
Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, Σκούφος, γάντια, γκέτες, μπατόν, ισοθερμικό – αντιϊδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό για μια μέρα.Κραμπόν πιολέ για την Ορειβατική ομάδα.
•Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).

Καρναβάλι Δήμου Βέλου Βόχας Κυριακή 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στην παραλία Βραχατίου

Previous article

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: δυσκολεύτηκε, νίκησε και ξέφυγε κι άλλο ο Αστέρας Δερβενίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *