ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με την Πέγκυ Ζήνα έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι στην Μότορ Όιλ (φωτό)

0

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σωματείο των εργαζομένων στην Μότορ Οιλ. Μάλιστα η πίτα συνέπεσε με την συμπλήρωση των 50 χρόνων λειτουργίας της μεγαλύτερης βιομηχανίας στην Κορινθία και μιας από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Γενικός Διευθυντής της Motor Oil, Μιχαήλ Στειακάκης ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Motor Oil, Γιάννης Κιούφης, o Διευθυντής Διοικητικού Διυλιστηρίου της Motor Oil, Δημήτρης Κανελλόπουλος, ο Διευθυντής Ανθρώπινου δυναμικού Δημήτρης Μαρδίκης, ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, οι δύο Κορίνθιοι Υφυπουργοί Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς, o βουλευτής της ΝΔ κ. Κόλλιας και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιός, ο Χαράλαμπος Τετράδης Διευθυντής της Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου Κώστας Κατεμής, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) Γιάννης Παναγόπουλος και πολλοί άλλοι.

Τα πρώτα 46 ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε ο Νανόπουλος – Ποιοι είναι – Οι αιχμές και σε ποιους έδωσε προθεσμία δύο εβδομάδων

Previous article

Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου για το διαχειριστικό σχέδιο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *