ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση με δημοτική ποίηση, αφήγηση, ζωντανή μουσική και τραγούδια στο Ξυλόκαστρο – Τα έσοδα θα διατεθούν για τα αδέσποτα

0

Μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση με δημοτική ποίηση, αφήγηση, ζωντανή μουσική και τραγούδια, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, με τίτλο *Το Γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου*, φιλοξενείται τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 20.00, στο θέατρο “Άγγελος Σικελιανός” στο Ξυλόκαστρο.

“Η παράσταση επιθυμεί να μυήσει τους θεατές στην απαράμιλλη ομορφιά της Δημοτικής Ποίησης που αποτυπώνει την κοινωνία, τα ήθη, τη θέση της γυναίκας και του άνδρα στη λαϊκή παράδοση, πυροδοτώντας παράλληλα τον σύγχρονο προβληματισμό και τη συζήτηση γύρω από τα στερεότυπα των φύλων, τις διακρίσεις, τις προκαταλήψεις, την έμφυλη βία στην Ελληνική κοινωνία σήμερα.” αναφέρει η πρόσκληση.

Η θεατρική παράσταση  έχει  την υποστήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και υπάρχει  ελεύθερη συνεισφορά εισόδου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα αδέσποτα της πόλης , όπως επίσης αναφέρει η πρόσκληση.

Αρχαία Τενέα: Η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως πλήθος ευρημάτων στο Χιλιομόδι Κορινθίας

Previous article

Καρναβάλι Δήμου Βέλου Βόχας Κυριακή 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στην παραλία Βραχατίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *