ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Μεταγραφικές βόμβες την 12η ώρα: Στην Κόρινθο ο Μυριώτης, στον Πέλοπα ο Χουσελάς

0

Μετά τη μεταγραφή του Μάκη Μυργιώτη στην ομάδα της Κορίνθου, η ομάδα του Πέλοπα Κιάτου έδωσε την απάντησή της και απέκτησε τον Παύλο Χουσελά.

Ένας παίκτης γνωστός στο Κιάτο, καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν με τα χρώματα του Πέλοπα. Ο Χουσελάς επιστρέφει λοιπόν σε ένα γνώριμο για αυτόν περιβάλλον και στην ομάδα του Πέλοπα, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο δηλώνουν σίγουροι ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Καλώς όρισες Παύλο στην οικογένεια του Πέλοπα και σου ευχόμαστε πρώτα υγεία και πολλές επιτυχίες» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Λίγο νωρίτερα ο ΠΑΣ Κόρινθος είχε ρίξει την βόμβα Μυριώτη, με την απόκτηση του κορυφαίου σέντερ φορ στα τοπικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια. Οι διοικήσεις ΠΑΣ Κόρινθος και Πέλοπα Κιάτου των δύο ιστορικών ομάδων του Νομού μας, ήρθαν σε συμφωνία και έτσι από την Κυριακή ο Μάκης θα ξαναφορέσει την φανέλα του ΠΑΣ Κόρινθος.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών τίμησε τον Kορίνθιο πολιτικό Σταύρο Δήμα

Previous article

Ψυχογιός: Το Υπουργείο δεσμεύεται για ενισχύσεις στους μηλοπαραγωγούς της Κορινθίας μετά και την παρέμβασή μας στη Βουλή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *