ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έτοιμος να προσφύγει στην δικαιοσύνη ο Θανάσης Μανάβης

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη Νέα Πνοή του δήμου Βέλου Βόχας προκειμένου να απαντήσει σε σχέση με όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σε όλο τον δήμο. Ο κ. Μανάβης έκανε λόγο για λάσπη και χυσδαιότητα που έχει στόχο να ανακόψει “την πορεία του Θανάση Μανάβη και της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ στον δήμο Βέλου-Βόχας…“. Μάλιστα προειδοποιεί για την προοπτική να καταφύγει στην δικαιοσύνη.

Με λάσπη και χυδαιότητα προσπαθούν πλέον να ανακόψουν την πορεία του Θανάση Μανάβη και της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ στον δήμο Βέλου-Βόχας!

Κάποιοι στην προσπάθεια τους να στήσουν συνδυασμό ή να κρατηθούν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους, προσπαθούν να παραπλανήσουν τους πολίτες με την διασπορά ψευδών και συκοφαντικών «ειδήσεων» πετώντας λάσπη, εναντίον του επικεφαλής της παράταξης μας.
Είναι ψευδής, συκοφαντική  και άθλια η προσπάθεια αυτή και έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία για τους εμπνευστές και τους διακινητές τέτοιων ειδήσεων, έτσι ώστε να καταφύγουμε στην δικαιοσύνη.

Ξέρουμε ποιοι διαδίδουν, τι διαδίδουν και γιατί το κάνουν. Μέχρι τώρα προσπαθήσαμε να μην πυροδοτήσουμε το κλίμα πιστεύοντας ότι θα σταματήσει η δράση τους.

Ο Θανάσης Μανάβης, δεν ήταν και δεν είναι «Χρυσαυγίτης», ανήκει ιδεολογικά  στον χώρο της κεντροδεξιάς και πολιτικά είναι εδώ και πολλά χρόνια μέλος της ΝΔ, και ο ίδιος και η οικογένεια του, ενώ οι συνεργάτες του είναι από όλο το πολιτικό φάσμα. Είναι βαθειά δημοκρατικός και ανοικτός σε όλους.

Άλλοι πήγαν μάρτυρες για μέλη της Χρυσής Αυγής, θυμίζουμε για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη.
Στην μικρή μας κοινωνία όλοι ξέρουν απο που κρατά η σκούφια του καθενός. Οι λασπολόγοι το ξεχνούν.

 Ο Θανάσης Μανάβης, δεν μοιράζει σε κανένα λεφτά, γιατί είναι ο ιδρώτας του και ξέρει να σέβεται και τον εαυτόν του και τους συμπολίτες του. Ο Θανάσης Μανάβης, δεν έχει κανένα βίντεο, ούτε κρατά πουθενά τον κ.Τρωγάδη, όπως και κανένα άλλο πολίτη. Είναι οι ίδιοι που διαδίδουν και αυτό.

Οι εμπνευστές αυτών των αθλιοτήτων θα λογοδοτήσουν αργά ή γρήγορα, αλλά δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία του συνδυασμού μας, προς την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος και οι πολίτες. Παρόμοια λάσπη προσπάθησαν να ρίξουν άλλοι το 2019 αλλά πήραν την ηχηρή απάντηση του 48% του λαού δήμου μας. Η ιστορία διδάσκει ότι όσοι προσπάθησαν να σωθούν χυδαιολογώντας και λασπώνοντας τους πολιτικούς αντιπάλους, αντιμετώπισαν την χλεύη της κοινωνίας.

Για όσους αρνούνται να βάλουν μυαλό και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κακό στον Θανάση Μανάβη, εκτός από την δικαιοσύνη,  θα λάβουν την πρέπουσα απάντηση στις 19 𝞥𝞮𝞫𝞺𝞸𝞾𝞪𝞺ί𝞸𝞾.

Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον κόσμο, χωρίς να γίνει περίγελο ο ίδιος!

Παίκτης της Μπολόνια ο 16χρονος Κορίνθιος Θοδωρής Τσιουγγάρης

Previous article

Ο δήμος Βέλου Βόχας ανακοίνωσε ότι βάζει απινιδωτές στα γήπεδα του δήμου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *