ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έργα ύδρευσης και αναπλάσεων στη συνάντηση Νανόπουλου με τον Περιφερειάρχη

0

Τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο, συνάντησε στην Π.Ε. Κορινθίας ο Περιφερειάρχης Παν. Νίκας, με τον οποίο συζήτησαν σειρά από σημαντικά έργα του Δήμου Κορινθίων, καθώς επίκειται υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων οι οποίες θα έλθουν προς συζήτηση στην μεθεπόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Παρουσία τόσο του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη, καθώς και του αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Κορινθίων Σπύρου Ζαχαριά, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Β. Νανόπουλο ότι σύντομα, στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ, θα υπάρξουν προσκλήσεις για ένταξη έργων ύδρευσης και αναπλάσεων. Να αναφέρουμε πως στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, παρόντες ήταν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Τάσος Γκιολής, η εντεταλμένη για θέματα πολιτισμού περιφερειακή σύμβουλος Αθηνά Κόρκα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Κορινθίας.

Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας καταγγέλλει την συνεχιζόμενη αδικία που συντελείται εις βάρος των ιδιωτών εργαστηριακών ιατρών

Previous article

Έναρξη δύο νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *