ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης από το Λουτράκι προκρίθηκε στον ημιτελικό του “The Voice” (βίντεο)

0

“Στα live Cross battles οι ομάδες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Πάνου Μουζουράκη, της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά διασταυρώθηκαν σε συγκλονιστικές μουσικές μονομαχίες.

Μόλις επτά διαγωνιζόμενοι προκρίθηκαν στον ημιτελικό από το πρώτο Cross Battle και το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που είχε τον τελευταίο λόγο.

Ο 16χρονος Γιάννης Τσαρσιταλίδης από το Λουτράκι με μία πολύ καλή εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου προκρίθηκε στον ημιτελικό

Ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης από το Λουτράκι είναι μαθητής στο Μουσικό Λύκειο της Κορίνθου και έχει τη δική του μπάντα. Τραγούδησε «Beggin’» στις Blind γυρνώντας τρεις καρέκλες με την Έλενα να μετανιώνει που δεν γύρισε. Μετά από έντονη διεκδίκηση επέλεξε την ομάδα του Σάκη και στα Knockouts τραγούδησε «Falling» περνώντας στα Battles. Εκεί μονομάχησε με την Chryssa Dom στο «Take me to church» κερδίζοντας το εισιτήριο για τα Cross Battles”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο gossip-tv.gr.

Προς νέα ενίσχυση των σταφιδοπαραγωγών

Previous article

Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας καταγγέλλει την συνεχιζόμενη αδικία που συντελείται εις βάρος των ιδιωτών εργαστηριακών ιατρών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *