ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο …καλοκαίρι παραπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας τις αποφάσεις για τα αυτοδιοικητικά

0

Με μία ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας βάζει άνω τελεία στις συζητήσεις για τα αυτοδιοικητικά και ουσιαστικά παραπέμπει στο καλοκαίρι, όταν πλέον θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των εθνικών εκλογών: “Πρώτος στόχος οι βουλευτικές εκλογές, για να ώστε να σωθεί η χώρα από τη λαίλαπα της κυβέρνησης της ΝΔ.  Δεύτερος στόχος οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Α΄ και Β΄ βαθμό, οι οποίες όμως θα μας απασχολήσουν με τη σειρά τους”, αναφέρει στην ανακοίνωση και συνεχίζει λέγοντας ότι “μέχρι το πέρας των βουλευτικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν πρόκειται να διασπάσει τις δυνάμεις του και να προβεί σε καμία ενέργεια που να αφορά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση…“.

Παράλληλα ενημερώνει ότι συστήθηκε Εκλογική Επιτροπή Κορινθίας, η οποία θα αναλάβει την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα στο νομό.

Σε γενική ετοιμότητα βρίσκεται η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, που όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα. Ήδη η ολομέλεια της Ν.Ε., λειτουργώντας σε κλίμα συντροφικότητας και ομοθυμίας, εξέλεξε ομόφωνα Εκλογική Επιτροπή, η οποία θα αναλάβει την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα με στόχο την απαλλαγή της χώρας, από την αντιλαϊκή κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο τον μεγάλο αγώνα που ανοίγεται μπροστά μας ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας, ακολουθώντας τις αποφάσεις των κεντρικών οργάνων του κόμματος, θέτει ως πρώτο στόχο την νίκη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και στην Κορινθία.

Πρώτος στόχος οι βουλευτικές εκλογές, για να ώστε να σωθεί η χώρα από τη λαίλαπα της κυβέρνησης της ΝΔ.  Δεύτερος στόχος οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Α΄καιΒ΄βαθμό, οι οποίες όμως θα μας απασχολήσουν με τη σειρά τους.

Μέχρι το πέρας των βουλευτικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν πρόκειται να διασπάσει τις δυνάμεις του και να προβεί σε καμία ενέργεια που να αφορά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οποιαδήποτε απόφαση θα ανακοινωθεί, επίσημα από τα εκλεγμένα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο νομό, μετά από τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό του κόμματος.

Αυτή τη στιγμή, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας: «το βασικό διακύβευμα είναι αν η χώρα θα συνεχίσει να κυβερνάται από αυτούς που την οδήγησαν στη μεγαλύτερη συρρίκνωση εισοδήματος, σε μια τρομακτική αναδιανομή πλούτου και στη μεγαλύτερη εκτροπή από τη μεταπολίτευση και μετά ή από μια προοδευτική Κυβέρνηση η οποία θα έχει σαν βασική έγνοια την προστασία της κοινωνίας, των αδύναμων και της μεσαίας τάξης, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αποκατάσταση του κράτους Δικαίου»!

Απολογισμό πεπραγμένων θα κάνει ο δήμαρχος Νεμέας το Σάββατο

Previous article

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Βέλου-Βόχας λόγω της παρατεταμένης λειψυδρίας που επικρατεί

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *