ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυριακή 2 Απριλίου Ορεινός Αγώνας Γερανείων 2023

0

Tην Κυριακή 2 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Ορεινός Αγώνας Γερανείων 2023. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Ορεινός Αγώνας Γερανείων 2023 – Προκήρυξη

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου ανακοινώνει την παράλληλη διοργάνωση:

1.    Του 7ου   “Ορεινού Αγώνα Γερανείων” μήκους 22 χιλ. και
2.    Του 5ου   “Ορεινού Δρόμου Περαίας Χώρας” μήκους 10 χιλ.

Ο «Ορεινός Αγώνας Γερανείων» με την πάροδο των χρόνων αναβαθμίστηκε, από ένα γεγονός τοπικού χαρακτήρα -που απευθυνόταν σε αθλητές και αθλήτριες του νομού- σε αγώνα πανελλαδικής εμβέλειας. Κύριο χαρακτηριστικό του: η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της διαδρομής του, που έχει συμβάλλει σε μαζικές συμμετοχές και στις έξι προηγούμενες διοργανώσεις.

Γι’ αυτή την επιτυχία ωστόσο, δεν αρκεί μονάχα το φυσικό κάλλος της περιοχής μας. Όραμα, αφοσίωση, αγάπη και αποφασιστικότητα είναι τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπινου δυναμικού, πίσω από αυτό τον θεσμό. Όλα τα παραπάνω συγκεντρώνονται στα πρόσωπα των εθελοντών μας, μελών και φίλων του «Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου» με τη συνδρομή των οποίων, γίνεται εφικτή η πλαισίωση όλων των δύσκολων και απαιτητικών σημείων της διαδρομής. Τόσο την Κυριακή 2 Απριλίου όσο και τις προηγούμενες ημέρες για την προετοιμασία του αγώνα, οι ογδόντα και πλέον εθελοντές θα φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια ώστε οι αθλητές ν’ απολαύσουν συνολικά τη διοργάνωση.

Ξεχωριστή αποτελεί φέτος η συνεργασία με τη ΔΕΥΑΛ, με στόχο την προώθηση του νερού Λουτρακίου και την ευαισθητοποίηση κοινού και αθλητών στα ζητήματα της χρήσης του.

Η διαδρομή του αγώνα μιμείται τον κύκλο του νερού με την αφετηρία και τον τερματισμό να ταυτίζονται στο ύψος της θάλασσας. Νερό, βουνό και θάλασσα, τα τρία  βασικά χαρακτηριστικά του τόπου μας αναδεικνύονται εξ ολοκλήρου και ξεχωριστά μέσα από αυτή τη διοργάνωση.

Εγγραφή

Ομοσπονδία Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού για Ιχθυοκαλλιέργειες

Previous article

Δήμος Βέλου Βόχας: Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *