ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση Θ.Μανάβη με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χ.Δήμα για το μέλλον του Δήμου Βέλου – Βόχας

0

Συνάντηση πραγματοποίησε με το υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βουλευτή Κορινθίας, Χρίστος Δήμας ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πνοή” και υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Βέλου-Βόχας Thanasis Manavis στα πλαίσια της ενημέρωσης των θεσμικών παραγόντων της Κορινθίας, μαζί με τον ιατρό Παναγιώτη Φαρμάκη και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΔ, Βέλου -Βόχας, Γιώργο Βορινιώτη .

🟧 𝚺𝚼𝚴𝚨𝚴𝚻𝚮𝚺𝚮 𝚳𝚬 𝚻𝚶𝚴 𝛋.𝚫𝚮𝚳𝚨 𝚪𝚰𝚨 𝚻𝚶𝚴 𝚫𝚮𝚳𝚶 𝚩𝚬𝚲𝚶𝚼-𝚩𝚶𝚾𝚨𝚺

Μία εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση είχαμε με τον Κορίνθιο υφυπουργό Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστο Δήμα, στα πλαίσια της ενημέρωσης των θεσμικών παραγόντων της Κορινθίας.

Μαζί με τον ιατρό 𝚷𝛂𝛎𝛂𝛄𝛊ώ𝛕𝛈 𝚽𝛂𝛒𝛍ά𝛋𝛈 και τον 𝝘𝝸ώ𝞀𝝲𝝾 𝝗𝝾𝞀𝝸𝝼𝝸ώ𝞃𝝶, πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΔ, επισκεφθήκαμε τον κ. Δήμα στο γραφείο του και τον ενημερώσαμε:

➡️ *Για το πρόγραμμα και σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, για την επόμενη ημέρα στον δήμο Βέλου-Βόχας

➡️ *Την ανάγκη τουριστικής αναβάθμισης του δήμου με έμφαση στην παραλιακή ζώνη. Τον ιατρικό και θεματικό τουρισμό. Ο Παναγιώτης Φαρμάκης, παρουσίασε στον υπουργό ολοκληρωμένη πρόταση για την δημιουργία πρωτοποριακής δομής πρωτοβάθμιας φροντίδας στον δήμο μας.

➡️ *Για το σοβαρό πρόβλημα, της λειψυδρίας και της ξηρασίας, που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και καταστρέφει την αγροτική μας οικονομία

➡️ *Την στήριξη των αγροτών μας και των αγροτικών επιχειρήσεων από τους κρατικούς φορείς, αυτή την κρίσιμη και καταστροφική περίοδο.

➡️ *Για τα ιδιαίτερα κοινωνικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις διαδοχικές κρίσεις της χώρας στις ευπαθείς ομάδες των κατοίκων μας και ιδιαίτερα των αδύναμων

Έγινε μία πολύ γόνιμη συζήτηση, με τον υπουργό να έχει απόλυτη γνώση των τοπικών προβλημάτων αλλά και προτάσεις για την έξοδο από την μακρά κρίση που βιώνει ο δήμος Βέλου-Βόχας.

Ευχαριστήσαμε τον υπουργό για τις προσωπικές του ενέργειες όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι οποίες έχουν δώσει πολλές λύσεις στον δήμο μας και χρηματοδοτήσεις για έργα που ήταν και είναι αναγκαία.

Ζητήσαμε την αρωγή αλλά και την ενεργή στήριξη για μία ακόμα φορά από τον ίδιο, για τον δήμο μας, με την εξασφάλιση επιπρόσθετων πόρων από την κεντρική κυβέρνηση για την επίλυση του βασανιστικού προβλήματος που είναι το νερό, στα πλαίσια της έκτακτης ανάγκης.

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα συνεχίσει τις ενημερωτικές συναντήσεις με όλους τους θεσμικούς φορείς για να στηρίζει από την δική της σκοπιά την κοινωνία και τον δήμο μας.

Για εμας η αγάπη για τον τόπο δεν εξαντλείται μόνο όταν διοικείς αλλά κάθε μέρα και από κάθε μετερίζι.

𝝢𝝚𝝖 𝝥𝝢𝝤𝝜

2,5 εκατ. ευρώ ζητά μέσω Κούγια η ΔΕΥΑΣ από 12 κατοίκου γιατί κατέθεσαν για το ακατάλληλο νερό του Διμηνιού

Previous article

Απογοήτευση στο Νοσοκομείο Κορινθου – Στα κάγκελα οι γιατροί για τον αποκλεισμό από τους διορισμούς νέων γιατρών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *