ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει από σήμερα ο καιρός

0

Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι καιρικές συνθήκες τις επόμενες ημέρες. Μπορεί σήμερα να έχει λιακάδα και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, όμως, από αυριο και για 2-3 εικοσιτετράωρα ο καιρός θα χαλάσει, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.

Ειδικότερα, για την παραλιακή Κορινθία προβλέπεται ότι αύριο Τετάρτη θα έχουμε συννεφιά το πρωί και σποραδικές βροχές το απόγευμα με την θερμοκρασία, πάντως να μην σημειώνει αξιόλογη μεταβολή, λόγω των νοτιάδων.

Αντίθετα την Πέμπτη οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα αλλάξουν κατεύθυνση (θα γίνουν βόρειοι) γεγονός που θα φέρει πτώση της θερμοκρασίας, με την βροχή να εναλλάσσεται με σύννεφα και ήλιο.

Την Παρασκευή το κρύο θα παραμείνει εξαιτίας των βόρειων ισχυρών ανέμων, ενώ ο καιρός θα αρχίσει να γίνεται και πάλι ανοιξιάτικος από το Σάββατο και την Κυριακή.

Στα ορεινά, πάντως, δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες ελαφριές χιονοπτώσεις, ενώ το κρύο θα είναι έντονο και οι θερμοκρασίες θα πέσουν ακόμα και κάτω από το μηδέν για μεγάλο διάστημα της ημέρας, ειδικά την Πέμπτη.

Κακιά Σκάλα: Ακατάλληλo το τούνελ που ενώνει την Αθήνα με την Κόρινθο

Previous article

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Παρεμβάσεις στο δίκτυο μονοπατιών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *