ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μ. Λέγγας: Ο Σταματόπουλος έλεγε ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό στην φύση ενώ στις βρύσες παύει και γίνεται εμπορικό προϊόν (Βίντεο)

0

Με ένα εξαιρετικό βίντεο, γεμάτο χιούμορ, ο Μάρκος Λέγγας αποδομεί την όψιμη ευαισθησία του Σπύρου Σταματόπουλου για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα και προβάρει την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Στο βίντεο, που έχει χαρακτηριστικά αλά LUBEN, εμφανίζεται ο δήμαρχος Σικυωνίων την Παγκόσμια Ημέρα Νερού ως υπέρμαχος του δημόσιου χαρακτήρα του. Μάλιστα ο κ. Σταματόπουλος έβγαλε και ανακοίνωση όπου αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «Διατρανώνουμε την αντίδρασή μας σε οποιαδήποτε μορφή ιδιωτικοποίησης του νερού. Επίσης, είμαστε κάθετα αντίθετοι στις προσπάθειες συγχώνευσης των ΔΕΥΑ, που οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση του νερού».

Ωστόσο, ο κ. Λέγγας εμφανίζει τον Σπύρο Σταματόπουλο να μιλάει στην Γενική Συνέλευση των ΔΕΥΑ και να λέει πως “το νερό είναι κοινωνικό αγαθό όταν είναι ελεύθερο στην φύση, αλλά όταν φτάνει στις βρύσες παύει να είναι κοινωνικό αγαθό και γίνεται εμπορικό προϊόν…”.  

Στην ίδια γενική συνέλευση ο κ. Σταματόπουλος εμφανίζεται να καμαρώνει λέγοντας ότι ο ίδιος έχει κάνει πάνω από 500 διακοπές υδροδότησης σε δημότες, ενώ τάσσεται υπέρ της τοποθέτησης μάνατζερ στις ΔΕΥΑ.

Τον πρώτο, βέβαια, τον εγκατέστησε ο ίδιος, πριν από δύο χρόνια, στην ΔΕΥΑ Κιάτου…

Δωρεάν Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού την  Τρίτη 28 Μαρτίου στο Κιάτο

Previous article

Γιώργος Δέδες: “Δώρο” της κυβέρνησης στους ιδιοκτήτες καζίνο – Απειλούνται άμεσα εκατοντάδες θέσεις εργασίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *