ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Γκούρα το Master chef

0

Στην ΕΚΤΑΚΤΗ δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων που θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 7/4 στην αίθουσα του Δ. Σ. του Δημοτικού στις 19:00μ.μ θα γίνει στο 5ο θέμα συζήτηση επί του εγγράφου του προέδρου της κοινότητας Γκούρας περί παραχώρηση της κεντρικής πλατείας της κοινότητας για την πραγματοποίηση γυρισμάτων της εκπομπής ”Master chef”.

Τα θέματα:

Θ Ε Μ Α ΤΑ   Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ    Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ
 1Πρόσληψη με επιλογή πέντε (5) ατόμων με σύμβαση τετράμηνης διάρκειας για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών πυροπροστασίας στο Δήμο Σικυωνίων .
 2Καθορισμός ανταλλάγματος παραχώρησης δικαιώματος  απλής χρήσης  αιγιαλού, παραλίας, όχθης,  παρόχθιας ζώνης, υδάτινου στοιχείου θάλασσας, λιμνοθάλασσας, λίμνης και πλεύσιμου ποταμού ετών 2023 έως και 2025, στις περιπτώσεις που οι διαδικασίες παραχώρησης διενεργούνται από το Δήμο Σικυωνίων.
 3Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη συμμετοχή του στις Γενικές Συνελεύσεις του Αναπτυξιακού Οργανισμού Δήμων Σικυωνίων Νεμέας Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ Α.Ε.» έτους 2023.
 4Ανανέωση και διαχείριση σύμβασης συνδρομητικού προγράμματος με την εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
 5Επί του από 13/3/2023 έγγραφο του Προέδρου της Κοινότητας Γκούρας περί παραχώρηση της κεντρικής πλατείας της Κοινότητας για την πραγματοποίηση γυρισμάτων της εκπομπής ”Master chef”.
 6Επί του από 15/3/2023 αίτημα του Σ.Ε.Π. Σώμα Ελλήνων Προσκόπων  περί,  «Παραχώρησης χώρου της Λίμνης Δόξα,  για την κατασκήνωση και διανυκτέρευση 90 ατόμων ηλικίας 11-15 και 20 ενηλίκων, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής τους».
 7Επί της αριθ. 1/2023 απόφασης της Παιδικής- Εξοχής – Κατασκήνωσης  (Κλημεντίου – Καισαρείας) με θέμα: «Παραχώρηση χρήσης μέρους των εγκαταστάσεων της Παιδικής Εξοχής-Κατασκήνωσης στην  Κοινωνική  Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Paradox Events».  
 8Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης της Σύμβασης με τίτλο: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΧΩΡΩΝ (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.)» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣIKΥΩΝΙΩΝ».
 9Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου με τίτλο«Βελτίωση Υποδομών Γηπέδου Ποδοσφαίρου στην Τ.Κ. Κρυονερίου του Δήμου   Σικυωνίων» .  
 10Τροποποίηση Προϋπολογισμού έτους 2023 Δήμου Σικυωνίων (αριθ. 75/2023 απόφαση Οικ. Επιτ. )

Το Ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Κορινθίας – Οι 6 Υποψήφιοι

Previous article

ΣΔΙΤ για τη διαχείριση απορριμμάτων Πελοποννήσου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *