ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Δημοτική Φιλαρμονική του Δερβενίου εντυπωσίασε στις φετινές εορτές Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

0
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Φιλαρμονική του Δερβενίου Κορινθίας, με αρχιμουσικό τον Παναγιώτη Παναγάκο,  έλαβε μέρος στην πρωινή πομπή την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου  2023 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και προωθώντας για ακόμα μια φορά τον μουσικό πλούτο και το πολιτισμό της Δυτικής Κορινθίας, της Ευρωστίνης και του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης .

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου ήταν 9η σε σειρά προβαδίσματος στην πομπή της Κυριακής των Βαΐων, όπου και έγινε δέκτης θερμότατων επευφημιών από το κόσμο που παρίστατο στις εορταστικές εκδηλώσεις.

ΑΠΕΔΩΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑ “JUPITER” (ΖΕΥΣ) ΤΟΥ GUSTAV HOLST ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΥΤΣΑΓΓΕΛΗ, ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” ΚΑΙ “GLADIATOR” ΤΟΥ HANS ZIMMER ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑΛΟΥ, ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ”.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

  1. το κόσμο για την απίστευτη αγάπη που της έδειξε,
  2. το Δήμο Μεσολογγίου για τη πολύ τιμητική του πρόσκληση να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις,
  3. το Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, το ΝΠΔΔ “Ηλίας Κατσούλης” και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού,
  4. τη ταβέρνα “Μαντουβάλας” του Αθανάσιου Πολύζου στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, που δεξιώθηκε τη Φιλαρμονική  μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων στη πόλη του Μεσολογγίου, με άψογη εξυπηρέτηση & σπιτικό κυριολεκτικά φαγητό.
  5. Ακόμα η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου ευχαριστεί δημοσίως  το ταξιδιωτικό γραφείο “Λυμπεράκος Τουρς” και προσωπικά το Σπύρο Λυμπεράκο για την άψογη μεταφορά της προς και από το Μεσολόγγι,
  6. και τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στους μουσικούς της Φιλαρμονικής  καθώς και στα νέα της μέλη!

Την Παρασκευή 21 Απριλίου ο Βαγγέλης Βενιζέλος στην Κόρινθο – 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάνης

Previous article

“Φρένο” Γεραπετρίτη στην ρύθμιση Ταγαρά – Στον «αέρα» τα εκτός σχεδίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *