ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Π. Νίκας: 18 προτάσεις εντάχθηκαν για την ενίσχυση της γεωργίας

0

Πελοπόννησος: Έρχεται χρήμα για την ενίσχυση της γεωργίας

Συνολικά 18 προτάσεις εντάχθηκαν, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στην Δράση 2 “Υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου (project) των Επιχειρησιακών Ομάδων της ΕΣΚ (Ευρωπαϊκή Σύμπραξη Καινοτομίας) για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας” του υπομέτρου 16.1 – 16.2 “Ιδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020.

Η δημόσια δαπάνη των πράξεων ανέρχεται σε 2.608.825,52 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από την ΣΑ 082/1 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Σύμφωνα με την πρόσκληση, με βάση την οποία υποβλήθηκαν οι εν λόγω προτάσεις, οι εντασσόμενες πράξεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το φυσικό αντικείμενο και να έχει υποβληθεί από τον αντίστοιχο δικαιούχο η τελική αίτηση πληρωμής όχι αργότερα από την 31η Αυγούστου 2025, ενώ ως ημερομηνία ολοκλήρωσης και αποπληρωμής των πράξεων έχει οριστεί η 31-12-2025.

Ο δικαιούχος, μπορεί να ενημερωθεί για το πόρισμα της Επιτροπής Αξιολόγησης και τα αναλυτικά στοιχεία της έγκρισης του (Έντυπο Αξιολόγησης Αίτησης στήριξης – Επιχειρησιακό Σχέδιο) στο www.ependyseis.gr, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής του.

Επερώτηση Δέδε – Παραδοχή Νίκα. Δεν εντάσσεται στο ΕΣΠΑ ο οδικός άξονας “Γκούρα – Στενό – Ευρωστίνη – Δερβένι”

Previous article

Αύριο Τετάρτη το κάλεσμα των γιατρών του Νοσοκομείου για ενημέρωση – έχουν προσκληθεί βουλευτές, δήμαρχοι και ο περιφερειάρχης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *