ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Προαστιακός Κιάτο – Αθήνα: Καθυστερεί κι άλλο η πλήρης επαναλειτουργία του

0

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι ανησυχίες των επιβατών του προαστιακού, ότι η πλήρης επαναλειτουργία του μέσου θα καθυστερήσει για απροσδιόριστο διάστημα. Παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης, που εκτελεί χρέη υπουργού Μεταφορών είχε υποσχεθεί ότι η γραμμή Κιάτο – Αθήνα – Κιάτο θα λειτουργήσει πλήρως στα τέλη της Μεγάλης Εβδομάδας, το μόνο που έγινε κατορθωτό είναι η Hellenic Train να βάλει επιπλέον δρομολόγια στην διαδρομή Αθήνα – Μέγαρα, καθώς, όπως είναι γνωστό, μέχρι εκεί φτάνει το τρένο και μετά η μετακίνηση των επιβατών γίνεται με λεωφορεία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η εταιρεία, από τις 14 Απριλίου τα δρομολόγια του Προαστιακού από και προς το Κιάτο και Μέγαρα θα κυκλοφορούν ως εξής:

Στη διαδρομή Αθήνα – Μέγαρα – Αθήνα:

  • Από Αθήνα: 06.35, 08.35, …, 20.35 (ζυγές ώρες, XX:35′)
  • Από Μέγαρα: :07.29, 09.31, 11.31, …, (μονές ώρες, XX:31΄ πλην της πρώτης)

Στη διαδρομή Αθήνα – Κιάτο – Αθήνα:

  • Από Αθήνα: 05.35, 07.35, …, 21.35 (μονές ώρες, XX:35΄)
  • Από Κιάτο: 05.29, 07.31, 09.31, …, 21.31 (μονές ώρες, XX:31΄ πλην της πρώτης)

Σημειώνεται ότι λόγω της εφαρμογής των νέων δρομολογίων, από σήμερα αντικαθίστανται τα δρομολόγια στο τμήμα Πειραιάς-Μαγούλα, με τα παραπάνω.

Υπενθυμίζεται ότι για τους επιβάτες από και προς το Κιάτο και Κόρινθο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, υπάρχει και η λεωφορειακή σύνδεση με τον σταθμό των Μεγάρων, (λεωφορειακή γραμμή στο τμήμα Μέγαρα – Κιάτο και ενδιάμεσους σταθμούς), εκτός Ζευγολατιού. Για τα λεωφορεία είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών.

Παρουσιάζονται τα πολεοδομικά Νεμέας και Άσσου-Λεχαίου

Previous article

Στους Επιταφίους που ξεχώρισαν φέτος ο Επιτάφιος απο το Χιλιομόδι με 57 αγγελάκια για τα θύματα των Τεμπών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *