ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ηλεκτρονικές ενημερωτικές πινακίδες στους δρόμους της Κορινθίας – Θα ενημερώνουν για τον καιρό, την κατάσταση του δρόμου

0

Το αργότερο σε έναν μήνα ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των 25 ηλεκτρονικών ενημερωτικών πινακίδων σε σημεία του οδικού δικτύου και στις 5 περιφερειακές Ενότητες (μεταξύ αυτών και της Κορινθίας) της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία της αντικατάστασης του οδοφωτισμού στο εθνικό δίκτυο της Περιφέρειας με λαμπτήρες led.  Την ενημέρωση έκανε στη τηλεδιάσκεψη που είχε ο Περιφερειάρχης  Παναγιώτης Νίκας χθες το πρωϊ με τους 5 χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, άλλα στελέχη, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας.

Όσον αφορά στις ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων συστήματος πληροφοριακών μηνυμάτων, αυτές θα ενημερώνουν τους οδηγούς -μεταξύ άλλων- για την πρόγνωση του καιρού, όπως και την κατάσταση του οδοστρώματος, ενώ θα προβάλλουν επίσης μηνύματα Πολιτικής Προστασίας στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Να προστεθεί πως στη σύσκεψη ο κ. Νίκας έδωσε οδηγίες για εντατικοποίηση στους ρυθμούς των έργων, όπως επίσης και των εργασιών καθαρισμού στα πρανή του οδικού δικτύου.

Εκδήλωση στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα “Οι Σκαπανείς” Μηνάς Μαυρίδης

Previous article

Αναστάσιος Γκιολής: αναβαθμίζουμε καθημερινά το Οδικό δίκτυο του Νομού – Εργασίες στον δρόμο Κιάτου – Διμηνιού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *