ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Mηδέν συμπεράσματα από την σύσκεψη –

0

Με την διασφάλιση ότι θα έρθουν (πότε;) τρεις γιατροί (δύο πνευμονολόγοι και ένας ΩΡΛ) ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι η συνάντηση των γιατρών και των εργαζομένων του νοσοκομείου με τις τοπικές αρχές. Παράλληλα θα επιστρέψει στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών η γενική γιατρός η οποία κάλυπτε κάποιες εφημερίες και αποσύρθηκε με εντολή του ΥΠΕάρχη πριν από δέκα περίπου μέρες, ως “τιμωρία” προς το νοσοκομείο όταν η γιατρός διαμαρτυρήθηκε επειδή την είχαν αφήσει να εφημερεύει στο ΤΕΠ επί 24 ώρες μόνη της!

Το παρών έδωσαν οι δύο υπουργοί, Δήμας και Ταγαράς, οι δύο βουλευτές, Κόλλιας και Ψυχογιός, οι δήμαρχοι Νανόπουλος, Σταματόπουλος και Φρούσιος, όλοι οι αντιπεριφερειάρχες (Κόρκα, Βυτινιώτης, Οικονόμου, Γκιολής) και ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου Τάσος Σακελλαρίου.

Ωστόσο, ουσιαστικές απαντήσεις συμπεράσματα για τις αιτίες που έχουν αφήσει το Νοσοκομείο Κορίνθου υποστελεχωμένο δεν προέκυψαν, αφού στα Μέσα Ενημέρωσης, που είναι και τα μοναδικά που θα μπορούσαν να θέσουν τα αληθινά ερωτήματα για την κατάσταση στο νοσοκομείο, απαγορεύτηκε η είσοδος στην σύσκεψη, ενώ υποχρεώθηκαν από την ασφάλεια του νοσοκομείου (κατόπιν υποδείξεως του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καρπούζη) να απομακρυνθούν και να κάνουν τη δουλειά τους, έξω από τον περίβολο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πλέον αναμένεται η επόμενη κίνηση των γιατρών και των εργαζομένων είτε με δελτίο Τύπου, είτε (ιδανικά) μέσω μιας συνέντευξης Τύπου.

Συνελήφθη χθες στην Κόρινθο 42χρονος αλλοδαπός με ναρκωτικά και σουγιά

Previous article

Δημοπρατείται το Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *