ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν οι τρεις ανήλικοι Ρομά που τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο νεκροταφείο Εξαμιλίων – Αναζητούνται άλλοι δύο

0

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου οι κακοποιητές που κατηγορούνται ότι σύλησαν με σοκαριστικό τρόπο τους τάφους στο κοιμητήριο των Εξαμιλίων. Και είναι αποκαρδιωτική η διαπίστωση πως οι συλληφθέντες είναι ανήλικοι.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου υπόθεση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε κοιμητήριο στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Για την υπόθεση αυτή, χθες (21.4.2023) το βράδυ στα Εξαμίλια Κορινθίας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι ημεδαποί.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο ανήλικους ημεδαπούς. 

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι, απογευματινές ώρες της 20.4.2023, στο χώρο του κοιμητηρίου στα Εξαμίλια Κορινθίας, προέβησαν σε εκτεταμένες φθορές σε τουλάχιστον -50- χώρους ταφής νεκρών.

Τέλος, για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ακόμη ένας 35χρονος ημεδαπός για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως”

Από 1η Μαΐου ξεκινά η αντιπυρική περίοδος 

Previous article

Σε κατάσταση ΕΚΤΆΚΤΟΥ ΑΝΆΓΚΗΣ ο Δήμος Βέλου – Βόχας: Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο – Λυκείο Ζευγολατιού (Βιντεο)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *