ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλημμύρισε το Κιάτο από παιδιά κι εφήβους για το μεγάλο τουρνουά καράτε Perseas Cup

0

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Perseas Cup, το μεγάλο τουρνουά καράτε για παιδιά και εφήβους από τη Νότιο Ελλάδα, που έγινε σήμερα στο Κιάτο.

Περισσότερα από 500 παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, αγωνοδίκες, προπονητές και άλλους παράγοντες του αθλήματος κατέκλυσαν όχι μόνο το κλειστό γυμναστήριο, αλλά και όλη την πόλη του Κιάτου. Ειδικά το μεσημέρι μπορούσες να δεις δεκάδες οικογένειες να έχουν γεμίσει τα εστιατόρια, τις καφετέριες και άλλα κέντρα εστίασης, απολαμβάνοντας την θαλπωρή του ανοιξιάτικου ήλιου, ενώ δεν έλειψαν και όσοι έκαναν μικρές αποδράσεις στην ορεινή Κορινθία.

Το αδιαχώρητο, ωστόσο, σημειώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, όπου εκατοντάδες παιδιά, αθλητές του καράτε έδωσαν τις δικές τους μάχες.

Το Perseas Cup είναι το πρώτο τουρνουά τέτοιου τύπου που γίνεται στο Κιάτο και διοργανώθηκε από τον δάσκαλο Δημήτρη Μελέτση με την βοήθεια ιδιωτών χορηγών. Σκοπός των διοργανωτών είναι το τουρνουά να αποκτήσει θεσμικά χαρακτηριστικά και -γιατί όχι- να μεγαλώσει και σε διάρκεια και σε συμμετοχές, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για τον δήμο και τους κατοίκους του.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βοήθησαν την διοργάνωση του Perseas Cup ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Πιστεύος, ο οποίος βραβεύτηκε από τους διοργανωτές.

Κορινθία: Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Previous article

Ν. Γιαννακουλόπουλος: Στον Άσσο το νερό πάει χαμένο και ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας δεν ενημέρωσε για το σπασμένο δίκτυο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *