ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκάδες πανέμορφες Harley Davidson με τους αναβάτες τους, ετοιμάζουν επέλαση στην Κόρινθο

0

Την ερχόμενη Κυριακή, 14/5, το HOG Athena Chapterη λέσχη των ιδιοκτητών μοτοσυκλετών Harley Davidson με έδρα την Αθήνα, προετοιμάζει επίσκεψη στην πόλη μας. Τους μοτοσυκλετιστές, θα υποδεχτεί ο Αντιδήμαρχος Κορίνθου, Τιμολέοντας Πιέτρης, η αρωγή του οποίου υπήρξε καθοριστικής σημασίας για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

Το πρόγραμμα της εξόρμησης, περιλαμβάνει επίσκεψη στην διώρυγα της Κορίνθου, βόλτα στο κέντρο της πόλης μας, επίσκεψη στην Αρχαία Κόρινθο και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο καθώς και σύντομη επίσκεψη στο Κάστρο του Ακροκόρινθου.

Επόμενη στάση στην παραλία Καλάμια για μια αναμνηστική φωτογραφία και συνέχεια στο αγαπημένο μας Escobar Coctel y Cocina για χαλαρό party με φαγητό και μουσική.

Η εκδρομή είναι ανοιχτή σε όλους και μπορείτε να ακολουθήσετε το σχετικό event στο facebook, για να μάθετε περισσότερα!

Εμείς από μεριά μας, ως μέλη του HOG Athena Chapter, προσκαλούμε όλους τους φίλους που αγαπούν τις μοτοσυκλέτες, να παρευρεθούν στην μικρή Κυριακάτική γιορτή μας.
Οι μοτοσυκλέτες, θα παραμείνουν, μετά τις 15:00, για αρκετή ώρα στον πεζόδρομο της Πυλαρινού, όπου μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με όποια τους αρέσει περισσότερο!

Πηγή: press-crew.gr 

Αγροτικοί Συνεταιρισμοί: Δεν είναι υποχρεωμένοι πλέον να εγγράφονται στο ΓΕΜΗ

Previous article

Επιτροπή Ανταγωνισμού: “Πράσινο φως” για την εξαγορά της ΛΑΡΣΙΝΟΣ από την ΑΓΕΤ Ηρακλής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *