ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έκθεση φωτογραφίας ‘Human Nature’ στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

0

Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5), με θέμα «Μουσεία, Αειφορία και Ποιότητα Ζωής», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου, παρουσιάζει, από την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ‘Human Nature’, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου δημιούργησαν φωτογραφικά έργα, στα οποία απεικονίζεται καλλιτεχνικά η σχέση αλληλεξάρτησης του ανθρώπου με τη φύση, ως ένα μήνυμα για το μέλλον αυτής της αέναης επαφής που συνεχώς επαναπροσδιορίζεται.

Την Κυριακή 28 Μαΐου (ώρα 12:30) μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου θα βρίσκονται στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας προκειμένου να παρουσιάσουν στους επισκέπτες τις φωτογραφίες τους.

Διάρκεια έκθεσης: 17 Μαΐου-31 Αυγούστου 2023

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00

Κλειστά: 15 Αυγούστου

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, την Πέμπτη 18 Μαΐου η είσοδος στα εννέα Μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ είναι ελεύθερη. Επιπλέον, τα αντικείμενα και οι εκδόσεις του Ιδρύματος θα προσφέρονται με έκπτωση 10% στα πωλητήρια των Μουσείων ΠΙΟΠ, στο MUSEUMSHOP Αθήνας (Στοά Σπυρομήλιου) και στο MUSEUMSHOP Θεσσαλονίκης (Λ. Νίκης 9Α και Δημοσθένους).

ΠΙΟΠ Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

200 16 Στυμφαλία Κορινθίας

Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

5 ΝΕΚΡΟΙ και 22 τραυματίες μέσα σε ένα μήνα στους δρόμους της Πελοποννήσου

Previous article

O Ανδρέας Σιάχος απάντησε με λίστα έργων στα σχόλια που µιλούν για του Ζευγολατιού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *