ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Isthmia Prime Hotel «Στο σφυρί»

0

Ο χάρτης με τις τουριστικές υποδομές που βγαίνουν σε πλειστηριασμό – Κατάσχεση για μόλις 36.336 ευρώ σε υπό κατασκευή συγκρότημα αξίας 13,4 εκατ. ευρώ – Τα 5 ξενοδοχεία βρίσκονται στην Πελοπόννησο

ΕΛΛΑΔΑ. Μπορεί ο ελληνικός τουρισμός να ετοιμάζεται να καταγράψει φέτος νέο ρεκόρ αφίξεων και εισπράξεων, καθώς η Ελλάδα ανεβαίνει διαρκώς θέσεις στη λίστα των δημοφιλών τουριστικών προορισμών, ωστόσο πλούσια παραμένει και η λίστα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που είτε δεν άντεξαν τις σωρευτικές συνέπειες των διαδοχικών κρίσεων, είτε για άλλους λόγους βυθίστηκαν στα οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα οι μονάδες τους να οδηγούνται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι απ’ όλα έχει ο μπαξές, με την έννοια ότι στα περισσότερα από τα 35 ξενοδοχεία που έχουν προγραμματιστεί να βγουν στο σφυρί -μέχρι στιγμής- έως το τέλος του φθινοπώρου περιλαμβάνονται μονάδες τόσο «γνωστές» στη σχετική πλατφόρμα, αφού δεν έχουν καταφέρει να προσελκύσουν επενδυτικό ενδιαφέρον, όσο και «νεοεμφανιζόμενες». Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τονιστεί ότι τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, η οποία δεν επηρεάζεται από τις εν λόγω διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης, ενώ για αρκετά εξ αυτών έχουν ασκηθεί ένδικα μέσα για την αναστολή των σχετικών πλειστηριασμών.

Ένα απο αυτά είναι και το Isthmia Prime Hotel 

Σε απόσταση 180 μέτρων από τη Διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου βρίσκεται το κτιριακό συγκρότημα όπου στεγαζόταν κατά το παρελθόν το «Motel Isthmia» και πλέον το «Isthmia Prime Hotel», ξενοδοχείο κατηγορίας 3 αστέρων, δυναμικότητας 69 δωματίων (138 κλινών).

Το συγκρότημα περιλαμβάνει μία ισόγεια και μία τριώροφη πτέρυγα με υπόγειο και πιλοτή. Πέραν του κυρίως κτιρίου υφίστανται μπαρ, χώρος πώλησης ειδών λαϊκής τέχνης, περίπτερο πώλησης αναψυκτικών, καταλύματα προσωπικού και υπαίθριο χορευτικό κέντρο. Το ακίνητο έχει πρόσοψη 140 μ. επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Δείτε τα 35 ξενοδοχεία εδώ 

Κιάτο: 2 συλλήψεις για ηρωίνη και άλλα αδικήματα

Previous article

Εξαίρεση των Γερανείων από παρεμβάσεις Βιομηχανικών ΑΠΕ για τα επόμενα 30 χρόνια.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *