ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Ο Αγροτικός σύλλογος Βέλου-Βόχας με επιστολή του στον δήμαρχο ζητά απαντήσεις.

0

Ο Αγροτικός σύλλογος Βέλου-Βόχας με επιστολή του στον Δήμαρχο, τον Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβούλιου και τους Αντιδημάρχους ζητά απαντήσεις για το θέμα του νερού.

Καταλαβαίνουμε ότι προτεραιότητα έχει η ύδρευση όμως το νερό της άρδευσης για εμάς τους αγρότες είναι θέμα επιβίωσης

Αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχε, Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβούλιου και Αντιδήμαρχοι

Σας καταθέτουμε αυτήν την επιστολή με βάση του προβλήματος της λειψυδρίας και εκπροσωπώντας τον αγροτικό κόσμο του δήμου να μας ενημερώσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να λάβετε μέτρα για την εξοικονόμηση του νερού της ύδρευσης .

Όπως μας είχατε καταθέσει, σε προηγούμενο ραντεβού, θα διασφαλιστεί η επάρκεια της ύδρευσης από γεωτρήσεις ιδιωτών, οι οποίες έως τώρα χρησιμοποιούνταν νια άρδευση. Το νερό αυτό θα λείψει από τις καλλιέργειες μας με φυσικό επακόλουθο την έλλειψη επάρκειας με αποτέλεσμα την απώλεια εισοδήματός.

Καταλαβαίνουμε ότι προτεραιότητα έχει η ύδρευση, αλλά η άποψη μας είναι ότι πρέπει να παρθούν σκληρά και αποτελεσματικά μέτρα ούτος ώστε να γίνει η βέλτιστη διαχείριση. Το νερό της άρδευσης για εμάς τους αγρότες είναι θέμα επιβίωσης, δεν μπορεί εμείς να στερηθούμε το νερό και ο καθένας να ποτίζει το γκαζόν τους κήπους τα περιβόλια τους δρόμους και τα αυτοκίνητα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.

Μετά τιμής
Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Βέλου Βόχας

Ικανοποιημένοι οι αγρότες του Μελισσίου για το αρδευτικό έργο που γίνεται στην περιοχή

Previous article

Επιστήμη & Παιχνίδι γίνονται ένα στο ΚΔΑΠ Ξυλοκάστρου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *