ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου στο  ΑΤ Κιάτου: Ορισμένοι συμπολίτες μας στάθμευαν παράνομα σε πεζοδρόμια, ράμπες ΑΜΕΑ και επί του πεζόδρομου

0

Επί σειρά μηνών πολλές επιχειρήσεις καθώς και πολλοί καταναλωτές απευθύνονταν στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου και εξέφραζαν τα παράπονά τους, καθώς ορισμένοι συμπολίτες μας στάθμευαν παράνομα σε σημεία όπως πεζοδρόμια, ράμπες ΑΜΕΑ αλλά και επί του πεζόδρομου (οδός Κλεισθένους).

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος του πολλάκις είχαν απευθυνθεί στον δήμο καθώς και στην αστυνομία και προσπαθούσαν να βρεθεί μια λύση προκειμένου να σταματήσει αυτή η τακτική. Έπειτα από προσπάθειες και μετά την τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων το πρόβλημα εξακολούθησε να υφίσταται.

Ως ύστατη λύση και αφού οι υπόλοιπες ενέργειες αποδείχτηκαν ατελέσφορες το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να στείλει επίσημη επιστολή στο  ΑΤ Κιάτου. Παρακάτω ακολουθεί η επιστολή. Μοναδικός σκοπός των ανωτέρω δράσεων ήταν και είναι η ασφάλεια των πεζών (ενήλικων και ανήλικων) που διασχίζουν τα προαναφερθέντα σημεία καθώς και η άρτια εικόνα συλλήβδην των καταστημάτων. Ευελπιστούμε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά η χρήση τέτοιων ύστατων μέσων ώστε καθένας να πράττει βάσει νόμου αλλά και υπέρ του συλλογικού στμφέροντος και όχι για το κοντόφθαλμο προσωπικό συμφέρον.

Αξιότιμε Κε Κοκιόπουλε Νικόλαε

Πρωτίστως το ΔΣ του Συλλόγου και προσωπικά εγώ ο Πρόεδρος θα σας ευχαριστήσουμε για την άμεση παρέμβαση σε οποιοδήποτε πρόβλημα που έχει πέσει στην αντίληψη μας και σας έχω  καλέσει  οποιαδήποτε ώρα της ημέρας  συμπεριλαμβανόμενων Σαββάτου και Κυριακής..

Θέλουμε την βοήθεια σας για μία ακόμη φορά, σε ένα σοβαρό θέμα  που ταλανίζει την καθημερινότητα της πόλης μας. Η παράνομη στάθμευση οχημάτων σε πεζοδρόμια, πεζόδρομους ράμπες ΑΜΕΑ . Πρόσφατα τοποθετήσαμε στις εισόδους του πεζόδρομου Κλεισθένους κολωνάκια, μάταια τα οχήματα περνάνε από επάνω με αποτέλεσμα μια μητέρα με παιδικό καροτσάκι ή αναπηρικό καροτσάκι να μην μπορεί να περάσει. Στην Ελ. Βενιζέλου αμέσως μετά την αποκατάσταση των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού , οι κάτοικοι βρήκαν την ευκαιρία τις απογευματινές ώρες και καθ΄ όλη την διάρκεια της νύκτας να παρκάρουν τα οχήματα τους, στην πλατεία της οδού Φιλλύρας παρκάρουν μηχανάκια . Αρκετοί πολίτες έχουν αιτηθεί κολωνάκια σε διάφορα σημεία της πόλης( Μελέτσης Δημήτριος – σχολή πολεμικών τεχνών-Αριστοτέλους )  ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στα καταστήματα τους , ασφαλώς η τεχνική υπηρεσία του  Δήμου έχει αρνηθεί το αίτημα. Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μπορείτε να μας βοηθήσετε απομακρύνοντας καθημερινά τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα στα πεζοδρόμια.

Πραγματικά απορώ με τους πολίτες της  πόλης μας , συμπεριφέρονται απερίσκεπτα στην πόλη μας , αλλά στην πόλη της Κορίνθου τηρούν τους κανόνες ΚΟΚ στο έπακρο. Εκεί επιβάλετε η αφαίρεση πινακίδων άμεσα, πράγμα το οποίο γνωρίζουν.

Επίσης ζητάμε την παρουσία αστυνομικών στους εμπορικούς πεζόδρομους καθώς και στην πλατεία , η καθημερινή ενόχληση των επαγγελματιών και πελατών μας από τους περιφερόμενους ρομά  έχει γίνει ανυπόφορη και θρασύτατη .Ενοχλούν καθημερινά τους επαγγελματίες, κοιμούνται στρώνοντας κλινοσκεπάσματα σε πλατείες και αλσύλλια δημιουργώντας εστίες μόλυνσης με την καθημερινή εξυπηρέτηση των φυσικών τους αναγκών. 

Νίκος Σταυρέλης: “Για ποιά άρδευση Άσσου – Λεχαίου μιλάμε;”… Να λέμε την αλήθεια στον δημότη και τον αγρότη”

Previous article

Συνελήφθη 48χρονος στο Βέλο που είχε διαπράξει κλοπές σε καταστήματα στην Αχαΐα στην Αττική και στο Βραχάτι.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *