ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Παντελής Κολλιάκος ανανέωσε τη συνεργασία του ως προπονητής του ΑΟΛ και για την επόμενη σεζόν!

0

Πλούσια είναι η ατζέντα της Διοίκησης του ΑΟΛ για να σχεδιάσει τις κινήσεις της και να πραγματοποιήσει τις ανανεώσεις, τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές που θα στρέψουν το βλέμμα της ομάδας … αποκλειστικά στον στόχο της!

«Η παραμονή του Παντελή Κολλιάκου στο δυναμικό της ομάδας αποτελούσε για μας προτεραιότητα. Ο Παντελής μας απέδειξε ότι είναι άριστος επαγγελματίας, έφερε αγωνιστική πρόοδο στην ομάδα, συνέβαλε στην εξέλιξη των αθλητών μας μέσα από στοχευμένη προπόνηση και πιστεύουμε, ότι είναι βασικός πυλώνας επιτυχίας για την επόμενη σεζόν» δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΟΛ, Θωμάς Καναβός.🏆

«Η φετινή αγωνιστική χρονιά θα είναι γεμάτη προκλήσεις για τον ΑΟΛ και εγώ είμαι πανέτοιμος για να συμβάλλω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συνεργασία μου με το ΔΣ του ΑΟΛ και τους παίκτες είναι άριστη και έχω βάλει προσωπικό στοίχημα να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται! Καλώ τους φιλάθλους μας να είναι δυναμικά κοντά μας!» δήλωσε ο Παντελής Κολλιάκος.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "ΑΝΑΝΕΩΣΗ GIVOVA VF GIVOVA"

Χρίστος Δήμας : “grandmama” μια καινοτόμα πλατφόρμα εύρεσης φροντιστή/ γηροκόμου

Previous article

Στην Βιβλιοθήκη του Κιάτου η Λένα Μαντά την Τετάρτη 14 Ιουνίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *