ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έμποροι Πελοποννήσου: ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) μεσα απο την οποία αφενός συγχαίρει την νεοεκλεγείσα κυβέρνηση της χώρας και αφετέρου εκφράζει την επιθυμία να μην ξεχάσει τη μικρή και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και να εξαγγείλει νέα δέσμη μέτρων προκειμένου να διευθετηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες επιχειρήσεις.

“Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) συγχαίρει τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση της χώρας μας και παράλληλα της εύχεται μια καλή και δημιουργική θητεία.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα ελπίζουμε να μην ξεχάσει τον πιο ταλαιπωρημένο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, τη μικρή και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Ευελπιστούμε, χωρίς να χρονοτριβήσει, να ανακοινώσει μια νέα δέσμη μέτρων προκειμένου να διευθετηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες επιχειρήσεις. Στα γεμάτα ευθύνη καθήκοντα που έχει μπροστά της η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να συμπεριλάβει τη στήριξη των επιχειρήσεων σε θέματα όπως η έλλειψη ρευστότητας, οι συσσωρευμένες οφειλές, η προστασία της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης, οι ανατιμήσεις στην ενέργεια, η ακρίβεια στα βασικά αγαθά ευρείας κατανάλωσης, η δημιουργία ενός ειδικού ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού και πολλά άλλα που χρήζουν άμεσης επίλυσης. Μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν κοινές προτεραιότητες και προσδοκούμε από κοινού την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. 

Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. θα στέκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να εξαλείψει την οικονομική αδυναμία του επιχειρηματικού κλάδου και θα συνεχίσει μέσα από τις προτάσεις της – αιτήματά της να επιδιώκει ένα ευνοϊκότερο μέλλον για τους συναδέλφους μας.”

Μαυρολίμνη Λουτρακίου: «Τσάκωσαν» επαγγελματίες ψαράδες με 1.300 αχινούς! (ΦΩΤΟ)

Previous article

Αθλητική Ορολογία στις Επιστολές του Αποστόλου Παύλου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *