ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Αριστοναύτες”: Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο Ξυλόκαστρο

0

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο Ξυλόκαστρο θα δοθεί συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στα πλαίσια του πετυχημένου Φεστιβάλ “ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ” που ξεκινά στις 6 Ιουλίου .

Λίγα λόγια για την σπουδαία ερμηνεύτρια μας δίνει ο δήμος: “Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ύστερα από μία πορεία που μετρά πια 30 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, επιλέγει φέτος να παρουσιάσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της σε μία συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει κινηθεί σχεδόν σε όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας, καταγράφοντας πολύ μεγάλες προσωπικές επιτυχίες, τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους, αλλά και αλησμόνητες συναυλιακές στιγμές.
Στη συναυλία της στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ξυλόκαστρο, το Σάββατο 8 Ιουλίου, δίνει έμφαση στις μουσικές εκείνες με τις οποίες μεγάλωσε και την καθόρισαν: Η σπουδαία ελληνική μουσική παράδοση, από τα δημοτικά της Νάουσας μέχρι τα διαχρονικά νησιώτικα, συνδυάζεται αριστοτεχνικά με κορυφαία λαϊκά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια των μεγαλύτερων συνθετών μας, φτάνοντας μέχρι το δισκογραφικό της παρόν και τις σύγχρονες διασκευές των τραγουδιών του Απόστολου Καλδάρα από τον τελευταίο δίσκο της, που είναι αφιερωμένος στον μεγάλο συνθέτη. Φυσικά δεν θα λείψουν και τα εμβληματικά τραγούδια που αγαπήσαμε από τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση.
Η τέχνη, η γνώση, το ταλέντο και το πάθος της Ελένης Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας, καθώς και η ευρηματικότητα και η δεξιοτεχνία των εξαιρετικών μουσικών που τη συνοδεύουν και συν-δημιουργούν μαζί της επί σκηνής, υπόσχονται μία μοναδική συναυλία, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο. Ένα σύγχρονο διονυσιακό πανηγύρι, με εξωστρέφεια, αισθητική και υπέροχες ερμηνείες, που θα γίνει η πιο ταιριαστή υπόκρουση στο Φεστιβάλ Αριστοναύτες 2023!
Πριν τη συναυλία θα υπάρχει dj set με τον Γιάννη Παπαδόπουλο – ώρα έναρξης 20:30.”

Οι Locomondo στο Λουτράκι

Previous article

Η Ζήρεια εκπέμπει S.O.S. ΤΩΡΑ χρειάζεται την βοήθεια σας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *