ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Το «ευχαριστώ» σε Πατούλη και Νίκα -«Αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια τη μη στήριξή τους από τη ΝΔ»

0

Μια έμμεση αναφορά στον Γιώργο Πατούλη αλλά και στον Παναγιώτη Νίκα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λέσβο, παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για το βόρειο Αιγαίο.

Ο πρωθυπουργός, αφού εξήρε την προσωπικότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή, επισήμανε ότι η ΝΔ έχει κάνει πλέον τις επιλογές της και για τις 13 περιφέρειες της χώρας.

«Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες τους οποίους το κόμμα επέλεξε να μη στηρίξει και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν αυτή την κομματική επιλογή -δύσκολη ενδεχομένως γι’ αυτούς-, αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το τονίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε δε τους πολίτες να δώσουν τον αγώνα τους και να δικαιώσουν στην κάλπη αυτές τις 13 επιλογές, «ώστε την επόμενη ημέρα να πιάσουμε δουλειά για το δικό σας το καλό».

Η αναφορά Μητσοτάκη είναι προφανές ότι είχε ως παραλήπτες τόσο τον Γιώργο Πατούλη όσο και τον νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, καθώς εκεί η ΝΔ στηρίζει τον Δημήτρη Πτωχό.

Υπενθυμίζεται ότι, παρά τις αρχικές φήμες, ο νυν περιφερειάρχης Αττικής Γώργος Πατούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να μην κατέλθει ως υποψήφιος για περιφερειάρχης Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο νυν περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, σεβόμενος την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξει ως υποψήφιο για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας τον Νίκο Χαρδαλιά.

Πηγή: iefimerida.gr 

Το Καζίνο Λουτρακίου αιτείται ως «πυρόπληκτη» επιχείρηση την αναστολή καταβολής ασφαλιστικών εισφορών

Previous article

ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ x TSAKI & ΖΗΝΩΝ live στο Ξυλόκαστρο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *