ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Νέες και δυναμικές γυναίκες στην τοπική αυτοδιοίκηση

0

Είναι ευχάριστο και αισιόδοξο να βλέπουμε νέες γυναίκες, ν’ αφιερώνουν πολύτιμο προσωπικό χρόνο στα κοινά. Κόντρα στην απογοήτευση και στον μηδενισμό που επικρατούν στην εποχή μας. Πέρα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, αφιερώνουν μέρος του χρόνου τους για το κοινό καλό. Κι αυτό τις τιμά.

Μία τέτοια υποψηφιότητα στο Δήμο Κορινθίων είναι αυτή της Νάνσυ Γιαννιδάκη στον συνδυασμό «Πνοή Δημιουργίας» του Νίκου Σταυρέλη. Η Νάνσυ Γιαννιδάκη εργάζεται στο χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας, είναι σύζυγος και μητέρα 2 παιδιών ηλικίας 10 και 11 ετών.Άλλωστε, κουβαλάει ένα βαρύ όνομα, αυτό του αείμνηστου πατέρα της Λάκη Γιαννιδάκη, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην Κορινθιακή κοινωνία με την πλούσια και πρωτοπόρα δράση του στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας.

Ο Δήμος Κορινθίων χρειάζεται σε θέσεις ευθύνης, δυναμικές γυναίκες που μπορούν να προσφέρουν με ενσυναίσθηση, ουσιαστικά και αποτελεσματικά στα ζητήματα του τόπου μας. Χρειάζεται ανθρώπους με φρέσκες και σύγχρονες ιδέες που μπορούν να πετύχουν σημαντικές αλλαγές για τον τόπο μας και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Πηγή: KLife.gr

Ισχυρό μήνυμα δημοτικής αλλαγής και από τη Λαύκα

Previous article

Μερκουρης Χρηστος: Μαυρογιαλούροι του Άσσου αφήστε τον κόπο και το μέλλον μας μακρυά από τα πολιτικά παιχνίδια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *