ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημήτρης Πιστεύος: Θέλω να γίνει ο Δήμος Σικυωνίων παράδειγμα προς μίμηση στην Ελλάδα, με ισχυρή αγροτική, πολιτιστική και τουριστική ταυτότητα

0

Δημήτρης Πιστεύος: Θέλω να γίνει ο Δήμος Σικυωνίων παράδειγμα προς μίμηση στην Ελλάδα, με ισχυρή αγροτική, πολιτιστική και τουριστική ταυτότητα.

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες.

Μοιράζομαι μαζί σας ένα κοινό στοιχείο «ταυτότητας». Είναι η ιστορική Σικυώνια γη, που εκτείνεται από τη θάλασσα, μέχρι το βουνό και τις λίμνες. Με το Κιάτο, τη Στυμφαλία, το Φενεό και τα χωριά μας.

Είναι πολλά τα σημεία που μας ενώνουν, μα πάνω από όλα πιστεύω, η έγνοια για τον τόπο μας. Για αυτό τον τόπο θα παλέψω, με δυναμισμό, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά. Με γνώση, αυτοπεποίθηση και ταπεινότητα.

Διεκδικώ την ψήφο σας με υπόσχεση την πολλή δουλειά, για να προσφέρω αυτό που αξίζει στον τόπο μας, τους κατοίκους του, το Δήμο μας: Μια χρηστή διοίκηση, με ορατό αποτέλεσμα!

Αφήνω πίσω τα μεγάλα λόγια και το δυσανάλογα μικρό έργο τα τελευταία 17 χρόνια. Στόχος μου, ένα σημαντικό έργο, με λίγα και μετρημένα λόγια.

Απευθύνομαι προσωπικά στους αγρότες μας που μοχθούν στη γη μας.

Στους ελευθέρους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που αγωνίζονται σε ένα μη ευνοϊκό περιβάλλον.

Στους εργαζομένους όλων των κλάδων.

Και στους νέους μας, που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον.

Στα παιδιά που τα θέλουνε όλα.

Σας δηλώνω ότι μαζί με τους συνεργάτες μου αισθάνομαι χρέος μου να χτίσω την «Επόμενη Μέρα» στο Δήμο μας, για όλους τους δημότες. Μια «Επόμενη Μέρα» που με βάση το πρόγραμμά μας, θα δώσει, όχι μόνο ελπίδα, αλλά και ρεαλιστική προοπτική.

Θέλω να γίνει ο Δήμος Σικυωνίων παράδειγμα προς μίμηση στην Ελλάδα, με ισχυρή αγροτική, πολιτιστική και τουριστική ταυτότητα.

Μαζί αλλάζουμε το «ανήλιαγο» σήμερα, με ένα φωτεινό αύριο! Ζητώ και παίρνω δύναμη από σας και θα επιστρέψω την εμπιστοσύνη σας.

Δημήτρης Νικ. Πιστεύος

Χωρίς ενεργά μέτωπα πυρκαγιάς ο Έβρος – Πλάνα από drone αποτυπώνουν τον ολέθριο αντίκτυπο της φωτιάς στα συνολικά 935.000 στρέμματα

Previous article

Νύχτα αφιερωμένη στην Ασκληπειακή Αυτοθεραπευτική από το Σωματείο Λόγου και Τέχνης Αλκυονίδες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *