ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δήμο Βέλου – Βόχας

0

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας και το Ν.Π.Δ.Δ. <<ΑΝΕΛΙΞΗ>> σε συνεργασία με την Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Κορινθίας θα πραγματοποιήσουν διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος <<Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής>>, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/Fead)

  • Ο χρόνος και τόπος διανομής ειδών ΤΕΒΑ μηνός Σεπτεμβρίου διαμορφώνονται ως κάτωθι:
  • Δευτέρα 18/9/2023 και ώρες 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου.
  • Τρίτη 19/9/2023 και ώρες 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου.
  • Τετάρτη 20/9/2023 και ώρες 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν:
  • AστυνομικήΤαυτότητα
  • ΑΜΚΑ
  • εξουσιοδότηση σε περίπτωση που επιθυμούν να προβούν σε παραλαβή αντί συγγενικού ή φιλικού τους προσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθύνονται στα αντίστοιχα σημεία διανομής των Δήμων / φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κορινθίας.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα ακόλουθα: κρέας βόειο, κρέας χοιρινό, ελαιόλαδο, φασόλια, φακές, ζάχαρη, τυρί φέτα, ζυμαρικά, ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, γάλα εβαπορέ, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, υγρό πιάτων, πατάτες, μήλα, τυρί γραβιέρα, ρύζι, καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν.

Απόστολος Παπαφωτίου: “Νύχτα πανσέληνος” με την Μπέττυ Χαρλαύτη

Previous article

Συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η δήλωση ζημιών από τους παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *