ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Σικυωνίων, «Επόμενη Μέρα», μήνυμα ελπίδας και “καθαρής” νίκης!

0

Στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου προς τις αυτοδιοικητικές κάλπες της 8ης Οκτωβρίου, στον Δήμο Σικυωνίων παρατηρούμε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο “φαινόμενο”.

Το “κλίμα” που επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Πιστεύο«Επόμενη Μέρα», όχι μόνο δεν χαρακτηρίζεται (όπως έχουμε συνηθίσει) από γενικευμένη αδιαφορία, από μία “ξενέρωτη”, ανούσια και διεκπεραιωτική χρονική περίοδο, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Αυτό είναι που έχει προκαλέσει έντονα, θετική εντύπωση και συζητιέται σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου.

Η συμμετοχή των υποψηφίων σε καθημερινή βάση στο εκλογικό γραφείο της «Επόμενης Μέρας», τα χαμόγελα, η θετική διάθεση, η πίστη για το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα, γίνονται αντιληπτά από οποιονδήποτε επισκεφθεί ή βρεθεί περαστικός από αυτό. Η “γιορτή της Δημοκρατίας”, με ευρύ διάλογο, με απόψεις, με προτάσεις, με πλατιά κοινωνική συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι, είναι γεγονός.

Από την εντυπωσιακή παρουσία τους στα Κιόνια Στυμφαλίας, στις πλατείες των χωριών, τους καφενέδες, στην αγορά του Κιάτου στις γειτονιές με λαμπερά, ζεστά χαμόγελα, στέλνουν μήνυμα αλλαγής της επόμενης μέρας του Δήμου, μήνυμα “καθαρής” νίκης.

Πηγή:  ontimenews.gr 

Προσλήψεις 11 ατόμων στην ΕΦΑ Κορινθίας

Previous article

Ναπολέων Γιαννακουλοπουλος: Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την αγάπη και την στήριξη που έχω εισπράξει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *